Despre AH1N1

Zilele astea din ce in ce mai TARE .. se baga ISTERIA-n Oameni... acum 3-4 zile .. se facea MARE scandal ... FACETI VACCINU' Impotriva AH1N1... acum .. NU MAI FACETI vaccinul...!

Eu de la inceput am zis ca .. Nu il FAC .. de ce .. ca asa zic EI ?!?

Interesant pot sa spun ca a aparut acea CURICULA.. in care MEDICII SUNT OBLIGATI sa-si faca vaccinul ... (WTF .. in ce tara DEMOCRATA.. este cineva OBLIGAT sa faca un vaccin ?). Curicula cretina data de un ministru la fel de cretin! (din punctul meu propriu de vedere .. de OM si nu cadru medical).


Bun ... se pare ca "Roamnica noastra" ... PRODUCE oameni DESTEPTI ... care sunt apreciati ... ORIUNDE dar nu in Tara! Este vorba despre Profesor Vania Atudorei, Directorul Celui mai mare Institut farmaceutic din CANADA (Sterigen Inc.) !



Astfel, o sa va prezint ... un reportaj (radiofonic ce-i drept) ... care SPER sa va elucideze pe majoritatea... sau daca nu va elucideaza sa va faceti o idee despre virusul AH1N1 si despre NEBUNIA creeata de unii sau altii
!

Sper sa aveti rabdare sa ascultati INTREGUL reportaj !

Auditie placuta!


VANIA ATUDOREI, microbiolog, specialist de top in Canada - ADEVARUL NEPLACUT DESPRE INDUSTRIA FARMACEUTICA ROSTIT DE UN INSIDER. DEMASCAREA MINCIUNII GRIPEI PORCINE!

One Response so far.

  1. Citeste si articolul asta. tot despre gripa
    http://voxpublica.realitatea.net/stiinta/pandemia-de-opinie-v-24474.html

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!