Archive for iunie 2010

Dragii mei dragi.. iata peste ce anunt frumos am dat zilele astea in care am fost "avariat" precum bine zice autorul acestui anunt!






Stare tehnica:

Are probleme cu alimentarea, o mica defectiune la mecanismul de directie, ca nu tine linia dreapta, si merge cam înfrânata. Cutia de viteze e blocata în marsarier. Este înmatriculata în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o luna.


Istoric:

Este fabricata acum 2000 de ani, sub licenta romana. A fost avariata în repetate rânduri. Prima data a fost condusa de niste ciobani, dar au mai calarit-o si altii. A fost reparata numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioada a fost condusa bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a încaput iarasi pe mâna unor idioti care au bagat-o prin toate gropile.

Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este înca plin de rugina. A mai avut câteva reparatii capitale, în 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese.


Combinatii:

Predau leasingul, mai sunt de plata la ea câteva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tara similara din Africa , oricât de mica ar fi dar sa functioneze.


De ce o vând:

Sincer sa fiu, o vând ca m-a lasat în drum si nu ma pricep la ea. Plus ca îmi consuma cam mult, si ca s-o repar ma costa cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tara, asa ca sa o conduca cine s-o pricepe. Daca nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vând pe bucati. E pacat de ea, va spun. Sper sa o ia cineva care stie sa o aprecieze.

Sursa: Aici

Invitatie La FILM!

Deseara vreau sa va invit la film (bine dar platim NEMTESTE ... adica fiecare-si plateste)
O sa ma intrebati ... CE MAMA dracu caut eu la filmul asta!!!???
Deci ... am auzit atateaaa pareri negative incat IMI DORESC sa ma duc la acest film .. despre care zice lumea ca este o PORCARIE!!!

Cine vrea sa vina... deseara la ora 21:20 ma gasesti in fata cinematografului!




mai multe despre film aici

Dragii mosului ... iata ca a venit vremea sa devenim INVIZIBILI.... de ceva Multa Vreme toata lumea vrea gadgeturi care mai de care mai mici mai puternice mai ... INVIZIBILE... asa ca Unii .. care-s DEJTEPTZI ... au inventat ... NIMIC ... de fapt au inventat ceva ...

Au inventat Mouse-ul Fara..... Mouse va las sa va bucurati de urmatorul videoclip!


Care este frate isteria asta cu ... HAI LA MALL!!! ca e super cool ... ca alea si ca alealalte ... WTF ...

Avem si noi in craiova MALL?!? ( se poate considera Mercurul ... "Mall" ? )

Despre Mall .. cu Cassa Loco! Auditie Placuta!


Ardeee Frateeeeeee Păzea ... că ardeeee!

Arde Neuronul, arde şi freonul
Arde şi inima, arde şi clima
Arde cu totul, Arde şi focul!

(ştiu fac rime ca o râmă... adică lipsă:) asa ca ii las pe băieţii de la PARAZIŢII să vă încânte )


Tre' să ne răcorim şi noi niţel nu?!?
Aşa că iată programul ştrandurilor din Craiova:


STRANDUL-LAGUNA-ALBASTRA
ŞTRANDUL LAGUNA ALBASTRA

Adresa: Craiova, Ciuperca
Program: non-stop
Laguna Albastra este unul dintre ştrandurile preferate de tinerii din Craiova.Recent renovat, ştrandul a căpătat un aer de prospeţime, cu şezlonguri, muzica buna, nisip fin. Ce este important ca buna dispoziţie continuă şi noaptea după lăsarea întunericului cu o discoteca în aer liber.



STRANDUL-HANUL-DOCTORULUI
ŞTRANDUL HANUL DOCTORULUI


Adresa
Craiova, la ieşirea spre Bucureşti (zona PLAI)
Program: 09-20
Cel mai mare şi aerisit ştrand din Craiova. După ce s-a investit serios în acest ştrand, noua lui înfăţişare atrage tot mai multi clienţi. Şezlonguri, umbrele dar şi frumosul "bar-insula" din mijlocul ştrandului dau o nota aparte.



STRANDUL-ISALNITA
ŞTRANDUL IŞALNIŢA


Adresa
Craiova, ieşirea spre SEVERIN

Program: non-stop
Ştrandul isalnita beneficiază de doua trambuline, trei baruri lângă bazin, zece baldachine şi "internet la firul ierbii".Curăţenia este cuvântul de ordine pe ştrand. Apa aici se schimba odată la fiecare trei zile.





Piscina acoperita HELIN AEROPORT


Adresa
Zona Aeroport Craiova, Hotel HELIN

Telefon

0251.46.71.71 ; 0727.60.60.60

In curând se va deschide piscina acoperita Helin Aeroport, singura din oraşul Craiova de acest gen, deschisa publicului 12 luni / an.




ŞTRANDUL VALENCIA


Adresa
Ieşirea spre METRO, Km 9,5

Intrarea 15 lei / persoana.
Bazin pentru adulţi şi bazin pentru copii. Şezlonguri disponibile în preţul de intrare. Baldachine la preţul de 30 lei / zi.

Sursa pentru programul ştrandurilor : Cazare în Craiova in Regim Hotelier


Americanii au inventat chilotii electronici care vor salva vieti

O echipa de oameni de stiinta americani a produs un model de chiloti confortabili care ar putea salva multe vieti în viitor.



O pereche de chiloti durabili si cu senzori electronici prinsi pe elastic nu par a fi foarte confortabili, dar cercetatorii americani cred ca spre deosebire de chilotii normali acestia vor putea sa salveze vieti. În contact cu pielea se afla un senzor bioelectric care masoara tensiunea, pulsul inimii si alti parametri vitali.

Tehnologia a fost dezvoltata cu ajutorul profesorului de nano-inginerie, Joseph Wang de la University of California San Diego si a echipei sale. Proiectul este finantat de catre armata Statelor Unite, soldatii americani fiind cei care vor beneficia de primele perechi. Prin aceasta metoda se va putea urmari starea soldatilor raniti pe câmpul de lupta si se vor putea identifica mai repede si mai precis tipul ranilor.

Potrivit straitstimes.com, în viitor, biosenzorul care detecteaza o rana va permite eliberarea de medicamente pentru durere si chiar pentru tratament, dar tehnologia are aplicatii si în alte domenii decât cele militare. „Ne gândim la monitorizarea de la distanta a oamenilor în vârsta, care ne-ar alerta din timp asupra unui atac de cord sau anevrism, asupra afectiunilor diabetice si alte scenarii medicale", a declarat profesorul Wang.


Auzi ... astia nu mai au ce inventa decat chiloti cu SENZORI... curand o sa inventeze chiloti cu senzor de "Parcare" ... You Know What I mean ... gen:

"La stangaaa .. la stangaaa... in fataaaa... usoooor .. usooor .. mai tare .. mai tare .. dai inainte .. dai inapooooi ... "

Astazi nu pot sa fiu decat un metronom al umanitatii ... sa bat TIC TAC .. sa simt sa fiu viu sau MORT .. in sentimente si in trairi ... azi sunt un poc .. si un pic al trairii mele ... azi ma doare, azi suport ... azi traiesc o clipa ce a trecut deja, azi merg, azi stau .. azi exist!

MAINE NU STIU CE VA FI CU MINE! Maine ... voi fii .. cel ce am fost ieri? Voi FI?!?

Ne vedem MAINE! (sau Nu) pentru unii voi fii meru ... pentru altii n-am fost niciodata!!!


Azi Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova a implinit 40 de ani de activitate ... (mai exact de la infiintare) ...

Totul a inceput devreme ... dimineata ( din cate am auzit si eu ;) ) cu o deschidere Oficiala a ZILELOR UMF (Zilele Portilor Deschise UMF) ... cu prelegeri ale pionierilor Medicinei Craiovene si nu numai!

Pe seara totul s-a finalizat cu un Cocktail de zile mari unde, s-a ascultat muzica buna, s-a baut un pahar de vin din zona olteniei, si s-au depanat amintiri, unde studentii si rezidentii au primit sfaturi, atat de viata cat si profesionale, de la cei trecuti prin aceasta institutie (cei care au avut ceva de spus in Medicina Craioveana) ... unde s-au discutat ... DISCUTII ;) atat elevate cat si mai putin elevate (ce mi-au auzit mie urechile ... a fost OK ..) ... Cocktail unde nu au lipsit sarmalutele si mamaliguta (o traditie romaneasca) unde nu a lipsit gratarelul de purcel si mititeii... totul fiind stropit de o atmosfera SUPER placuta si discutii interesante!!!

Cum ziceam ceva de muzica BUNA! Nu stiu daca-si are locul aceasta melodie in acest post... dar, tind sa cred ca atmosfera a fost bine organizata de catre intreg Staff-ul UMF!



LA MULTI ANI UMF Craiova!