Exista o vorba de ceva timp care zice:
Pizza e ca sexul! E buna ORICAND!!!
Asa si este! Ca e rece, ca e calda, ca e vegetariana sau plina de carne, ca e cu ou sau fara.. PIZZA E BUNA!
Da, o sa-mi sara lumea in cap ca are un milion de calorii sau mai stiu eu ca NU e sanatoasa!
Bai frate, ete ca acum se poate! Am citit undeva .. despre o pizza NEBUNIE!
Cica ii zice Pizza FARA Carbohidrati, sau LOW CARB Pizza!
Pai hai sa va povestesc cum sta treaba!
Pizza se incepe de la BLAT!
Da, coca de blat la aceasta Pizza nu e o .. COCA, este un amestec de CONOPIDA!
Deci nu vom folosi DELOC Faina de grau sau alte ingrediente fainoase.
Se ia o conopida medie, se rupe in bucatele mici, se pune la fiert apoi se scoate intr-o strecuratoare, se lasa sa se scurga bine si cand s-a racit se face o PASTA de conopida! In aceasta pasta vom omogeniza UN OU! Aceasta pasta va folosi drept blatul de pizza!
Se pune la cuptorul preincalzit la 200+ grade, pe o foaie de copt, se lasa pana aluatul prinde o culoare usor galbui. Apoi scoatem blatul si ne pregatim de "construit" Pizza.
De aici incepem sa ne jucam cu ingredientele!
Putem folosi preparate romanesti gen: carnati oltenesti, ardei gras, rosii, sunca, ORICE care va trezeste simturile si papilele gustative! Nu uitati de MIRODENII, ca orice pizza buna avem nevoie de mirodenii, eu recomand oricand OREGANO pentru pizza, sau un amestec de mirodenii mediteraneene.
Poate fi o foarte buna varianta pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau alte produse alimentare.
Slabeste cu PIZZA :D cum suna asta!
Daca toti pasii au fost urmati, pizza ar trebui sa arate ASA:
Ca si nume eu as zice ca merge: Pizza "Slaba" - Pizza buna! Pentru GRASI >:)
Sursa inspiratiei pentru reteta si imagine: Aici