Bad...day...!




Nu ştiu câţi dintre voi .. ştiu că zilele trecute mi-am serbat pe lângă ziua de NUME şi ziua de naştere (înafara de cei care au fost la mine acasă pentru o felie de bere şi un pahar de tort!)

Nu ştiu de ce dar .. pe departe a fost cea mai naşpa zi de naştere din viaţa mea!


Poate mi-am dat seama ca ma apropii vertiginos de acea vârsta "crizantă" a omului (bărbaţilor) .. şi anume ma apropii de vârsta de 30 de ani! Poate ca în ultima perioada nu am avut parte de prea multa încredere din partea oamenilor, Poate ca a fost vremea de vina .. sau poate ca sunt pur şi simplu într-o pasa proasta şi îmi va trece (sper) curând ..!
Poate m-am simţit BĂTRÂN, mi s-a zis ca "am crescut mare" şi ca îmi trebuiesc cadouri serioase de acum... (gen cravate, butoni de cămaşă, bretele... etc) Poate încă vreau sa copilăresc sau poate Nu vreau sa pierd copilul din mine ... (mulţumesc Ioana) ...

Cu toate astea eu tot am avut o zi de "MARO" ca sa nu-i spun pe nume zi de ... (tot îmi e naşpa să-i zic pe nume)



Le mulţumesc tuturor care au încercat să mă îndulcească, să mă îmbuneze şi să-mi arate ca orice ar fi ... EXISTĂ prieteni, există Oameni care în felul lor mă iubesc şi mă fac să mă simt iubit!!!

Sunt convins ca sunt şi foarte multi care MA înjură... Dar ... MĂ BUCUR că MĂ ÎNJURI! ( deşi, ştiu că nu ai ajuns să citeşti până aici )

Sa trecem peste cei care ma înjura şi să le mulţumesc Tuturor celor care m-au felicitat, m-au înjurat, sau mi-au urat de bine sau de rău... MULŢUMESC ca nu mă lăsaţi să Îmbătrânesc!!!


7 Responses so far.

  1. Iooooi si nu am servit halba de tort? Iarta-ma om, nu am stiut, chiar nu am stiut sincer, dar acu in capcauna mea, retin bine, data de 23. Mi scuzi !!!!

    La multi ani cu sana... halbeeee, sa iti dea domnu, bere si mici. Fete frumoase, si multe gagici, la multi aniii, sa traiesti la multiii ani sa traiestiiii

  2. Bey, Baiete, unde vezi tu ca ai imbatranit, tocmai acum cand esti in floarea varstei. esti destul de mare incat sa iei singur ce decizie vrei si destul de tanar incat inca sa le mai poti indeplini :p. sa nu te mai aud ca esti batran >:P

    Response from Anonim
  3. Noi astia care te iubim sa stii ca vrem poze :))

    :*:*

  4. bad days, good days....toate sunt parte din viatza noastra,trebuie sa le luam ca atare. Important este sa incercam sa pastram un echilibru..si indiferent cat de negre sunt unele zile sa incercam sa zambim si sa ne bucuram de ceea ce inca avem si nu vom pierde niciodata : sperantza ! Sa ne traiesti si sa fii sanatos ! AAA si apropo' viatza nu se termina la 30 de ani...deci asta nu trebuie sa fie nicidecum un motiv ! :*:*

    Response from onutza
  5. la multi ani geordan !

    Response from Anonim
  6. Viata INCEPE la 30 de ani!!!
    "Uaci mi"!! ;)) >:D< ;)) :D :*
    Se cheama... experienta... :D :-"

    Response from Me. :)
  7. http://www.youtube.com/watch?v=RmNTAvnSais FOR YOU MY OLD fRIEND

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!