Anul Nou!

Ce mai faceti dragi cititori de CAPRAMEA? :D  va ganditi ca iar n-am mai scris de ceva vreme nu? Pai au fost sarbatorile mai copii, lumea pleaca pe la bunici, pe la rude, are rude in vizita, unii mai avem si Stefani in familie, tre sa petrecem ... (NU?) Si am si petrecut, am si batut orasul in lung si in lat... iesiri cu prietenii .. nebunii de genu', Mosu' a venit la voi? La mine a venit nu foarte bogat daaar, a VENIT!


Craciunul a trecut frumos pentru mine, am fost in sanul familiei, am chefuit, am vorbit, am depanat amintiri, i-am pomenit pe cei care nu mai sunt printre noi (bunicul meu) .. si a fost o atmosfera de Craciun in adevaratul sens al cuvantului.


Ziceam ca Mos Craciun si-a facut treaba si a plecat, acum ne pregatim de zor pentru peTRECEREA dintre ani! Lasam anul 2010 in urma, cu bune cu rele cu criza si cu ce a mai fost si ne indreptam cu pasi REPEZI catre anul 2011, an care in zodiacul chinezesc este numit si Anul Iepurelui Alb (sau iepurele de metal). Astrologii tind sa interpreteze 2011 drept un an mai linistit decat 2010 , atat la nivel mondial cat si personal, intrucat Iepurele este asociat in mod traditional cu caminul si familia , diplomatia , aspiratiile artistice si armonia.


Deci anul asta, care vine, tre sa fie mai .. BUN nu ? (daca astrologii zic asa .. sa-i credem pe cuvant?) oricum .. cu siguranta anul acesta, problemele NU vor disparea ca din senin, tot vom avea rate la banci, taxe de inmatriculare, Rovinieta , taxa pe respirat, de platit catrs scumpul nostru stat!


Pentru ca tot mi-am adus aminte de rovinieta (sau rovigneta... nimeni nu mai stie cum e CORECT) tre sa o platesc si eu pentru masina familiei in urmatoarele zile .. nu de alta dar ma prinde anul 2011 cu datorii la stat si o sa am nopti NEDORMITE cu gandul asta (ca am datorii la stat) :| ... si cautand pe bunul nostru guoagal am gasit site-ul http://www.roviniete.ro/ site care este autorizat de C.N.A.D.N.R. (aia de au drept sa dea rovinete).
Aici am gasit ca pot platii rovineta ONLINE, asta tinand cont ca de curand rovineta a devenit Electronica, iar pe drumurile publice au aparut camere ce sunt conectate la un sistem NATIONAL de detectare a "platitorilor" sau NEplatitorilor de rovinieta! Asa ca nu mai tre sa mai umblam dupa rovinieta prin benzinarii, pe mai nu stiu eu unde ca nu mai au " acţibildu' " sa-l lipim pe geam... nici nu mai e nevoie cu sistemul asta automat de detectie! Site-ul  http://www.roviniete.ro/ este foarte bine structurat avand un calculator de roviniete si chiar se pot achizitiona roviniete pentru ungaria! 


Daca am rezolvat si cu rovinieta, nu ne ramane decat sa asteptam sa treaca si petrecerea de anul nou, sa speram ca ne vom distra la trecerea dintre ani, si anul care vine sa aduca (cum spun astrologii) un an MULT mai bun decat anul 2010!


Nu-mi ramane decat sa va urez Sarbatori Fericite, Si Un An Nou ASA CUM VA DORITI! 


LA MULTI ANI! 

3 Responses so far.

  1. Foarte de sezon postul si foarte inspirat. Atentie insa la "taxe de inmatriculare, Rovinieta , taxa pe respirat" - e gresit linkul pe rovinieta.

  2. Am remediat! Multumesc pentru atentionare! ;)

  3. Interesanta faza cu rovigneta asta, mi-ai dat un pont sa nu mai umblu prin benzinarii thanks :D

    Response from NicoMititika

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!