Oriunde... marca Digi

Mda, nu stiu daca voi ati aflat despre "ineditul" ce ni-l ofera cei de la RCS-RDS, si anume Digi Oriunde!

Ce este Digi Oriunde? - O aplicatie pentru comunicare online pe telefoane mobile (gen Smartphone)
Cat costa? - NIMIC!!! (ai nevoie doar de un aparat cu un sistem de operare Android 2.x si o conexiune la INTERNET, fie un wireless neparolat, fie o extraoptiune de date etc etc.)
Unde poti folosi Digi Oriunde?  Chiar din titlu ne dam seama ca digi oriunde se poate folosi ... ORIUNDE! Nu conteaza ca esti in Australia, Venezuela, SUA, sau Germania! Ai nevoie doar de internet(nu conteaza TIPUL LUI 3g, wifi, etc.)!
MAI MULTE DETALII Conform Comunicatului de Presa

"Clientii serviciului de telefonie mobila Digi Mobil pot utiliza aplicatia si ca optiune a serviciului de telefonie mobila la care s-au abonat. Utilizand Digi Oriunde, pot suna direct catre orice utilizator de telefonie fixa sau mobila, pot apela fara restrictii orice destinatie nationala si internationala. Convorbirile vor fi tarifate conform abonamentului de telefonie la care sunt abonati: cu 0 euro - pentru apeluri catre Digi Tel si Digi Mobil, cu 0,037 - 0,062 euro/minut catre retele mobile din Romania si cu 0,012 euro/minut catre retelele fixe din tara. Pentru apelarea oricarei alte destinatii fixe din UE, clientul Digi Mobil plateste 0,024 euro/minut, iar pentru apelarea destinatiilor mobile, tariful pe apel poate fi 0,037 euro/minut, 0,062 euro/minut sau 0,086 euro/minut, in functie de destinatie si de tipul de abonament. Persoana apelata va vizualiza numarul de telefon al apelantului."


.Buuun! Sa revenim la OILE noastre, CE INSEAMNA DIGI ORIUNDE SI CUM PUTEM SA-L FOLOSIM? Apoi dragii mosului, avem nevoie de urmatoarele:



1. Smartphone/Tableta cu android mai mare de 2.1 

2. Sa instalez aplicatia digioriunde care este free

3. Sa creez cont in digicare de unde primesc user si pass (userul este chiar numarul digimobil asociat contului iar parola o tastez in digicare)

4. Sa am conexiune la net (internet mobil, wi-fi ..)

5. Efectuez apeluri conform planului tarifar aferent telefonului mobil asociat

/!\ NU are nici o legatura cu roaming-ul. ORICINE poate merge in afara tarii iar daca are acces la internet efectueaza apeluri prin intermediul aplicatiei DigiOriunde conform planului tarifar aferent telefonului mobil asociat. (chiar daca pe telefon nu are roaming) /!\

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!