Alb 3D

Apoi dragii mosului, pe vremea mea, cand eram eu tanar si ma uitam la desene animate pe BULGARI la LEKA NOSHT DETSA  ("Leganuş de ţa in transcriere fonetica" in romana) nu stiam eu ce-i aia 3D. 

Nici nu visam noi ca ajungem sa VORBIM cu televizorul, sau ... sa ne scalambaim in fata lui si el, cu ajutorul unor alte nebunii, sa faca ce facem noi (aici vorbesc despre console cu kinekt sau senzori de miscare) 

Imi aduc aminte cu drag de primul televizor un SUPERB DIAMANT.

 

Televizor alb negru pe lampi! Tineretul din zilele noastre nici nu stie despre ce vorbim. Imi aduc aminte cu drag de bunicul meu care cauta cu disperare lampi de televizor, caci pe vremurile acelea intensitatea curentului fluctua destul de des, si la fel de des se ardeau si minunatele lampi ale Diamantului! La fel mai tin minte ca ... pretul unui televizor la vremea aceea era comparabil cu al unui televizor 4K din vremurile noastre! 

De la alb-negru am trecut candva la color, un televizor Graez cu piese Nokia in el. Un ELEFANT al televizoarelor! Pentru vremea lui era WOW! Spun elefant ca mama avea nevoie de 2 oameni sa mute televizorul ca sa stearga praful! 

Vremurile au trecut, au aparut televizoare cu video incorporate, apoi cu dvd, apoi am ajuns la plasme, si televizoare led. Oferte si promotii gasiti peste tot, de la magazin online pana la reviste dedicate si magazine de specialitate, ofertele sunt din ce in ce mai ... apetisante. 

Eu m-am hotarat la acest televizor ! O nebunie de Samsung de 55 de inch, 3D ... mai mai ca face si cartofi prajiti! 

Si daca nu ma credeti: 


El e vedeta sufrageriei noastre! 

Poate observa cineva ca in spatele meu .. se afla o chestie MICA. Asa ... comparativ avem urmatoarea imagine cu: primul televizor al surorii mele si cu televizorul MEU! 


Da :D asa am zis si io .. ce e Soricelul ala? De fapt il cheama ION! Asa i-am zis eu, RefleXion! Are si DVD incorporat (zice sorumea). 

Fie ca ai nevoie de un SMART Tv, sau un soricel de camera, alegerea iti ramane doar tie! 

Eu ma bucur de televizorul meu 3D in fiecare minut de emisie. 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014
Sursa imagini: Arhiva proprie si google 




3 Responses so far.

  1. Mah, te eclipseaza Smartu ;) El luminos si radios si tu in umbra, ce capra mea :)

  2. Daniel, ma eclipseaza .. ce sa-i fac! E aproape cat mine de mare .. si poate mai SMART ca mine :D

  3. eu mi-s bogdan de la presainblugi...comentez anonim ca sa stresez capra...e tare misto televizorul tau...cand ma chemi sa facem un counter ceva :P

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!