Sanatate!

Cand vine vorba despre Sanatate, mereu suntem pusi in incurcatura! 

Plecand de la urmatorul citat: „Sanatatea e comoara cea mai pretioasă si cea mai usor de pierdut, totusi cea mai putin pazita.” (Emile Augier, dramaturg francez), putem sa ne ducem cu gandul in sapte parti. Cat de importanta este propria sanatate, ni se pare fara semnificatie atunci cand suntem sanatosi, dar, cand patim ceva, de la cea mai mica raceala pana la cele mai complicate imbolnaviri... atunci cade beleaua pe noi si ne gandim cat de pretioasa ne este sanatatea!

Iar proverbul romanesc: "Sanatate, ca-i mai buna decat toate" intareste si mai mult zicerea dramaturgului francez.  

De la importanta propriei noastre sanatati, pana la o asigurare de sanatate, nu este decat un pas. Desi lucrez in sanatate, va spun cu mana pe inima ca habar nu am cu ce sa mananca asigurarile de sanatate si in special asigurarile de sanatate private

Ca sa va faceti o idee mai buna despre asigurarile de sanatate private cat si despre ofertele care sunt actualmente pe piata va invit sa ii intrebati pe cei de la MediHelp International

Din cate am citit pe paginile lor, pentru mine (mai bine zis pentru familia mea, adica pentru parintii mei care locuiesc in Romania) s-ar adapta cel mai bine MediHelp Superior Plan, cu acoperire internationala. De ce? Eu locuiesc si muncesc in Germania, iar asigurarile de sanatate de aici sunt cu totul si cu totul alta mancare de peste! Ce m-ar convinge pe mine sa apelez la serviciile MediHelp International si in special la MediHelp Superior plan? 

Pai ca prim punct ar fi limita de acoperire a politei care nu este deloc de neglijat, 2.5 Milioane de euro. Atunci cand esti ingrijit medical intr-unul din statele europene..."civilizate" o zi de spitalizare poate ajunge si la 1000 de euro (cu toate ingrijirile necesare). Asa ca limita de acoperire de 2.5 milioane de euro nu de ici de colo. Plus o personalizare a ofertei. Impreuna cu specialistii de la MediHelp International puteti alege serviciile ce va vor satisface cel mai bine o cat mai larga paleta de nevoi. Un alt punct forte al asigurarii medicale MediHelp Superior Plan ar fi "evacuare aeriana". Ce inseamna asta? Indiferent unde te-ai afla, sau daca ai vre-o problema de sanatate si necesita transportul tau cu avionul, aceasta asigurare iti plateste transportul fara cea mai mica problema! 

Oricare ar fi alegerea ta, cititor de CapraMea, iti doresc sa ai parte de sanatate maxima, astfel incat sa nu ai nevoie de nici un serviciu medical.

P.S. Intrebare catre tine cititor de blogosfera: La tine cat e ceasu'? 


Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog 2014




2 Responses so far.

  1. Este ora 23:59 :)))) In Germania o fi asa de scump daca te duci cu capra la raze, da' pentru oameni normali tot 1000 de euroi pe zi ajunge?

  2. Din pacate si capramea tot normala e .. si da.. tot pe acolo ajunge o zi de spitalizare! :(

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!