Calul meu!


Nu ... nu ai gresit pagina si nici nu vreau sa te induc in eroare! Am inceput foarte foarte bine postarea mea de azi, VINERI! Cand toti avem un mini "orgasm" si ne gandim cu placere maxima la weekend! 

Si cum si eu ma gadesc la weekend cu maxima placere, mai ales acum cand mi-a ajuns si mie "calul" in ograda de animale (capra am, vaca am...ce-i drept vaca e cam rebegita...nu am prea bagato in seama dar EXISTA ^^ )

Bun, ziceam ca mi-a ajuns,  "CALUL" :D hehe .. si abia astept sa-l calaresc! Diihihiii... 

Hai sa nu va mai tin pe ace! 

Un ac..
.
.
.
Doua ace... 
.
.
He he :D 
Gata Gata ... Uite de ce-s FERICIT: Mi-a ajuns BICICLETAAAA!!! 


O Bicicleta B-Twin made in France model Riverside D4-TR (TR ar fi o prescurtare de la Trail, bicicleta ce se preteaza atat la mers in oras cat si iesiri in aer liber!) 

Asa ca, imediat ce mi-a ajuns bicicleta am facut o tura mica .. sa vad Cum se comporta "calutul"!


E naravas "calutul" meu :D 
 

Apoi, am facut rost si de echipament special pentru ciclism, am gasit tricouri ieftine  (la Lidl in Germania ... poate apar si la Romania asa ca aviz amatorilor si prietenilor de la www.daupedala.ro cei care m-au indrumat spre cam ce mi-ar trebuii), apoi mi-am cautat casca de protectie de mi-a sarit lantul de la "cal" :D (la propriu, inca nu stiu sa ma descurc cu schimbatorul, si cu toate cele si... mi-a sarit lantul intre doua pinioane, cred ca am schimbat mult prea repede de pe un pinion pe altul!)

Ca si casca am gasit o MINUNATIE de casca! O casca de la CRATONI, iar din ce-am citit si eu pe net chiar sunt bune! Bine, modelul e mai vechi ce-i drept, are 2 ani (anul de productie ian. 2011) dar vine cu toate certificarile ca imi va proteja tartacuta de vre-un eventual impact cu vre-un obiect aflat in calea mea si a calului meu! 


Bicicleta e SUPER Trooper (adica tropaie calul meu .. :D) ! Se "calareste bine, raspunde super bine la comenzi, mi se pare mie ca are un joc in coarne, dar pana acum eu n-am avut bicicleta cu amortizor pe fata, si este acel mic mic mic (0.1 mm) joc din amortizoare! 

Ca tot vorbim de fata, mai exact in roata din fata, avem un DINAM intern de la Shimano, ce produce 3W la o putere de 6 Volti destul cat sa aprinda "instalatia electrica" si sa faca lumina buna, iar stopul spate sa fie vizibil pe timp de noapte!Dupa ce am colindat cativa kilometrii buni (5-6 km.. ca sunt si eu la inceput), am ajuns acasa si abia cand urcam scarile mi-am dat seama ca o sa ma prinda o febra musculara de toata frumusetea! 
DEEECI, Calul incepe sa-si faca datoria principala, aceea de a ma scapa pe mine de burtica, si a fi un mijloc SANATOS de transport! Acestea fiind doar unul din ZECILE de motive pentru care sa mergi pe bicicleta, apoi, sunt mutat in GERMANIA, tara unde biciclistul este cu ADEVARAT participant la trafic si de cele mai multe ori bicicistul este protejat de ceilalti participanti la trafic! 
Si apoi, ce este mai frumos si mai placut decat sa faci sport, sa respiri AER curat, si sa si slabesti intr-un mod sanatos? Cea mai buna cura de slabire : SPORTUL, MISCAREA! Nu? 

Acestea fiind zise, ma duc sa-mi plimb "calutul" sa scap de febra musculara si, de ce nu sa incerc sa fac cateva poze! Si bineinteles sa scap de cateva grame din sunca! 

O seara CICLISTICA SUPERBA va doresc tuturor ;) 


One Response so far.

 1. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!