Plimbare...

In seara asta ... simteam nevoia sa ies la plimbare ... ma simteam sufocat de mine insumi! De ideea ca voi devenii monoton .. de ideea ca voi fii unul din acei oameni-robot ( Acasa-Servici'-Acasa... and on and on ... )

In perindarea mea prin orasul nostru magnific .. mi-am dat seama ca IMI E DOR DE MINE!!! De mine cel care iesea cu prietenii la "BIROURI" si stateam pana dimineata de vorba... in mijlocul orasului .. sau de cel care se juca PITULUSU .. cu masinile pe centru' !!!

Imi e dor de OAMENII de atunci ... oameni care incet incet devin oameni-robot... desi este impotriva vointei lor ..!

Fara sa vrem ne dam seama ca TOTI vom ajunge asa .. daca nu vom face lucrurile care ne fac placere .. care satisfac anumite nevoi primordiale, acele nevoi de COMUNICARE!!! Comunicare pe care imi este din ce in ce mai greu sa o pastrez cu prietenii mei cei vechi!!!

Greu reusesc sa prind pe cineva la telefon...sa il/o chem la telefon... IMPOSIBIL chiar sa ne facem Toti timp .. sa iesim la un gratar ... deja TITANICA incercarea de a scoate lumea la "BIROURI"

Mi-e teama .. imi e teama ca o sa ajungem sa NU ne mai salutam pe strada .. nu din motive ... stiu eu .. sa nu ne salutam ca NU NE VEDEM .. vom vedea in fata ochilor NUMAI probleme!!! Vom uita de prieteni... si ceea ce e cel mai rau ... VOM UITA DE NOI!!!

Ziceam mai devreme ca am iesit la plimbare... plimbare benefica pentru mine si ptr existenta MEA personala!!! O sa ma intrebati DE CE ... pai .. am intalnit UN OM ... nici prea mic, dar nici prea mare... nici prea prea nici foarte foarte!!! ci UN OM !!! Lucru care RAR mai este intalnit in zilele noastre!!! Lucrurile astea ma fac sa imi dau seama ca IMI PLACE sa fiu ... OM, ca imi place sa ajut ( fara sa primesc ajutor inapoi vre-o data sau macar un multumesc ) ... ca imi place ceea ce fac ( ma refer la facultate .. nu la servici ) .. ca imi place sa fiu EU!!!

Pe final .. nu-mi ramane decat sa va urez .. O zi buna ( daca e dimineata .. ) sau o seara placuta... si .. vizionare placuta!!!
Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!