De Craciun ...


Iata ca ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile de iarna ( de fapt prima a trecut .. Mosul Nicolae ) ... si trebuie sa facem CADOURI! Nu ? Asa ne zic mai marii lumii .. ( americanii si mai stiu eu ... ) ...


Nu zic ca Nu tre sa facem cadouri .. dar deja am auzit o Graaaamada de prieteni si prietene care ziceau ceva de genu:
"Aualeu .. Ce ma fac .. nu mai am timp sa-i cumpar cadou de craciun lu' mama lu pretenu' si la catelu' "
Deja pe mine m-a pierdut la CADO' de craciun .. da frate .. e frumi .. dar cred ca mai important e sa faci Craciunul sa fie frumos alături de familie in primul rand si apoi alaturi de PRIETENI!


Si da .. fiindcă tot era vorba de Cadouri .. si pentru ca si eu as vrea sa fac cateva, anul asta nu am de gand sa ALERG prin magazine .. sa umblu de nebun, ci am de gand sa caut ONLINE! Si cum cautam eu asa cu spor .. dau peste Miniprix.ro Un loc cu FOAAAARTE multe produse la niste preturi EXTRAORDINAR de bune!


Asa ca daca ar fi sa aleg pentru cineva drag as cumpara ceva util si practic, de exemplu .. pentru un baiat (tata, amic .. etc. ) as cumpara urmatoarea pereche de Ghete :



EI .. Ce ziceti ? Arata bine? Eu zic ca da .. iar pentru pret si alte cele intrati pe site-ul Miniprix


Bun ... sa zicem ca pe EL... l-am rezolvat.. ce facem cu EA? Cautam tot pe site la Miniprix si gasim la sectiunea Accesorii niste Portofele foooarte simpatice :
Mult mai multe produse gasim pe site-ul Miniprix. 
Bun .. am rezolvat pe El si Ea ... ce ne facem daca el si ea au un Pui de om ? Jucarii si dulciuri are cat pentru toti copii din lume.. si gandim la fel de practic .. iata ca eu am gasit o pereche de ghetute SUPEEERBE:
 Um ... Nu-i asa ca-s frumi?  

Si cam gata cu cumparaturile pentru CRACIUN (cadouri ma refer) .. asa ca eu merg cu baietii la o bere si va las sa pierdeti MAXIM o ora pe cumparaturi ONLINE ! Unde sigur gasiti ceea ce aveti nevoie si nu stam sa alergam prin frig dupa cadouri! 

Ei Dragii mosului, Cu ocazia asta va urez si eu SARBATORI FERICITE! Si Numai Impliniri Pe Toate Planurile! 

2 Responses so far.

  1. Trebuia sa scrii cu litere mici pe undeva: "Acest post contine plasare de produse/publicitate/reclama NEmascata"!!
    :P
    :))

    Response from just me :)
  2. mie imi place cel cu fluturas verde :D e superrrr ! verdeee ! :))

    Response from onutza

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!