Ne place!

Dati Play la Melodie apoi Cititi cu Drag si spor!!! 

Bre dragii mosului, ce sa va zic eu mai dragii mei .. despre ce s-a mai intamplat in ultimele zile? Sau despre ce vreti sa vorbesc asta seara? :| 


Apoi .. in ultimele zile am fost la Munte!!! Mai exact la Straja, unde s-a intamplat Faimoasa Excursie A Studentului Medicinist ( si nu numai ) ... aflat-am ca in aceeasi perioada au fost si 30-40 de la automatica, 20-30 de la ISE .. etc .. 


Ei .. toate bune si frumoase .. lumea pleaca catre munte, unii cu trenu, altii cu masinile ( mai greu de cei care nu au avut masinile echipate corespunzator.. lanturi alea alea) .. pentru ca la baza Strajei, Strajeau Strajerii Obstei ... (politia ma nu va ganditi la cine stie ce) si nu lasau pe cei neechipati cu lanturi si asa mai departe sa urce! 


Bun .. se ajunge acolo .. se face cazare .. si apoi ... SE BEA .. si dupa ce se bea .. se mai bea putin, apoi se insereaza si lumea vrea pe partie, se merge pe partie .. se da cu sacu', sania sau schiurile (cine mai poate) .. si in MAXIM o ora se incepe .... BETZIVANEALA! Deci .. iar Bem .. dupa ce bem ce se intampla? La UNII, BRUSC si dintr-o data Le CRESC Dom'le Neste muuuuschi .. de-s mai jmekeri ca BRUZ LI! Se stinge (aparent) distractia .. pleaca lumea la "cabanile" lor! :)  unde sa zicem ca DORM pana undeva spre orele 10-11 a 2-a dimineatza!


Si incepe aceeasi poveste ... la micul dejun ... 150 de vodka cu sos de vin fiert, apoi ca garnitura un whisky Dublu! Si asa mai departe pana searaaaa ... dar searaaaa .. IAR Li se umfla muschii .. de data asta se transforma in CHUCK NORRIS'I si sa vezi ce se incinge petrecere cu Pumni, Sticle in cap .. EXACT CA IN VESTUL SALBATIC! Ce a fost cel mai haios a fost ca la un mom dat ( aprox 10-15 min ) .. URLA UNU .. BAAAAAAAAAAAA!!! HO ... HAI SA BEM ! si se opreste BRUSC bataia aproape generalizata .. si impartirea de pumni picioare si sticle'n cap , se oblojesc "Ranitii" si se incepe din NOU .. BETIVANEALA GENERALA! Mai departe nu stiu ce s-a intamplat ca eu am mers la mine in cabana unde am zis bancuri ( unele mai bune unele mai proaste ) pana dimineata la 7 juma' 


Si ca sa nu zica lumea ca am STAT numa beat in perioada aia .. o sa atasez acilisica si neste poze .. din "ecscursie" 















One Response so far.

  1. foarte frumoase! :D

    Response from onutza

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!