Criza financiara...

Dragii mosului... nu stiu de ce azi, 03.03.2011 am o pofta nebuna sa scriu despre CRIZA FINANCIARA (mondiala sau nu)!
Pana mai zilele astea nu stiam exact ce inseamna aceasta criza doar ca o resimteam zi de zi pe pielea mea: Fara Servici, fara Haleala,  ( adica haleu' e .. dar nu mai e cum era...acum lumea cumpara cu suta de grame nu mai cumpara la KIL' am si uitat ce-i ala Khilogram...) fara un acoperis AL MEU deasupra capului, ce sa mai ... fara un viitor cat de cat promitator.
Buuun .. ca sa intelegeti si voi care-i SPILU' cu aceasta criza... niste baieti simpatici au creeat un filmulet .. NU PREA lung, dar nici prea scurt in care explica DE LA INCEPTU la COADA care e faza cu "CRIZA"
Vizionare placuta .... P.S. Terminati de vizionat filmuletul ca mai vine inca unul ... si mai si..



The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


Bun, acum ca am priceput care-i faza cu CRIZA mondiala (sau nu) e timpul sa vedem cum o duce Romania noastra cea frumoasa... 
Zo' din punctul meu de vedere Romania ... merge pe o panta DESCENDENTA (chiar Abrupta) catre un hau din care nici closca de aur de la Kremlin sau muntele de aur pe care stam nu ne scoate... Este exact ca atunci cand te afli pe o bicicleta (= Romania...) si esti intr-o coborare in viteza precum in urmatorul videoclip: 



Buuuuuuuuun ... acum ca am vazut cum este VIITORUL Romaniei .. si anume ... PLIN DE HOPURI, Curbe periculoase, sarituri de la inaltime, scari, obstacole si alte nebunii ... astept din partea voastra un raspuns, prin comentarii... la urmatoarea intrebare: 

CE FACI TU
 CA ROMANIA SA O IA PE DRUMUL CEL BUN??? 
(sau ce ai face TU ca sa ne indreptam caderea in abis .. macar pe linia de plutire) 

One Response so far.

  1. Ce fac? Imi caut de lucru! :( (si nu gaseeesc)
    Ce fac? Economisesc ceea ce am si incerc sa cheltui chibzuit!
    Ce as face? As face un imprumut pentru o casa.. (dar nu am de lucru).
    Ce voi face? Voi cauta de lucru.. cel mai probabil in alta tara, daca la noi nu voi gasi! :-<

    Response from Je!

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!