60

60 de pagini "devorate". Asa ... dintr-o inghititura! Asa ceva ce nu am mai facut de multa vreme! Imi era dor. Am citit! Nu ziare, nu articole medicale, nu retete si prescriptii medicale.

Am citit un ... MEDIC ... de fapt un fost medic! Un FANATIC!


Mai am 140 de pagini. Acum trebuie sa merg la munca si, am o "foame" de nedescris! Oare sa iau cartea cu mine?

6 Responses so far.

  1. Votez pentru "ia cartea cu tine" :))) si la masa si la buda, cartea trebuie sa fie acolo. Mai ales daca iti place atat de mult! Poate dupa ce termini de citit ii faci un review ;) sa ne spui parerea ta. Spor cititor!

  2. Hombre, are legatura cu Toyota SB? Am citit-o si eu si mi-a placut ca vorbeste si despre cativa craioveni :) Xaara, daca vrei ti-o imprumut. Spor cititor!

  3. O postură în care nu mi te-aș fi imaginat. Nu mi-o lua în nume de rău. :)

    Nina

  4. Xaara, Din pacate, la munca nu am timp nici sa respir, Pacienti, programari, raspuns la telefoane, numai timp sa citesc nu exista.

    Daniel, Nu. Nu are legatura cu nici o toyota SB (ar trebui?). Oricum, imi place se SPUN acei oameni!

    Nina, :( care postura? De a citi? sau de a ... DEVORA o carte? Mda... stiu, mi-am iesit din mana. Cand eram mai tinerel citeam TOT ce imi pica in mana, dupa liceu .. am dat de "Viata" de distractii, cluburi, petreceri, etc etc ... si nu prea mai e timp si de petrecut si de somn si de scoli, mai ai si de inatat MII de pagini pentru facultati... nu e asa de usor! E aproape imposibil sa mai citesti si o .. CARTE! :D Altceva decat cartile si cursurile necesare Studiului!

  5. Am început să cred că „a citii” o carte se poate număra printre semnele bătrâneții, cred că creierașul nostru o cere, să ne pregătim pentru ce urmează, eu știu :) :)))

    P.S: te-nțeleg perfect la faza cu „Viața” de petrecere :D :)) nu știu de ce :))) =))

  6. Damian, "Viata" am lasat-o undeva departe... cel putin la 2000 de km .. de aceea din cand in cand, cand imi permite timpul si programul, incerc sa imi dau un restart cu o iesire la "viata" :D! Iar in ceea ce priveste "a citi" si semnul batranetii nu stiu... citeam si cand eram COPIL. Asa ca nu prea se leaga treaba! Dar, este posibil sa fiu ... putin speriat, chiar spre ingrozit, de gradul de DEMENTA intalnit in spitalele din Germania in care am lucrat! Poate de aceea m-am reapucat sa citesc! Brain Training se cheama :D

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!