Hristos A Inviat!

Ei .. dragii mosului ... iata ca a trecut si Invierea... am sarbatorit MOV-ul ( Miel Ou Vin ;)) ) si .. pot spune cu mana pe inima ca a fost unul din cele mai frumoase Paste pe care le-am sarbataorit vre-o data! nush de ce .. dar asa m-am simtit!!!

Am fost la manastirea Calui ( la aprox 30 km de craiova .. 10-15 km de Bals .. ) unde slujba a fost cu har, de 7 preoti ( cred ) .. pastele s-au dat in jurul orei 2 jumate 3 .. foarte frumos si ordonat .. ( acum cativa ani am sarbatorit invierea pe la TISMANA .. si .. am INNEBUNIT .. agitatie .. nesimtire .. ETC ! )

Dupa inviere .. am fost o mana de tineri ( vre-o 10 la numar ) .. colegi de-ai mei .. prieteni de-ai unei colege .. etc .. si ziceam ca dupa inviere .. am Jucat MIMA... da mima .. de pe la 3 dimineata .. panaaa in zori ( s-a facut lumina afara si noi jucam MIMA ) Cele mai Greu gasite cuvinte au fost: MISTO, si Degringolada!!! cu peste 20 de minute de mima la fiecare :)) am ras cu lacrimi .. am zis bancuri .. Ce sa mai .. A fost un Paste Fericit !!!

Multumesc Deni pentrru invitatie si pentru unul dintre cele mai fericite Sarbatori Pascale ..

One Response so far.

  1. Si io multumesc lu' Deni pt invitatie!!!
    P.S. Mimeaza "multumesc"!
    ;)) ;)

    Response from Luci

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!