... No Comment !

Tocmai am vizionat un documentar .. un speach al unui OM .. ( se pare ca mare profesor pe la nush ce facultati .. ) si mi-am dat seama ca ... noi toti .. suntem LIMITATI .. de noi insine.

Suntem limitati de POSIBILITATILE pe care le avem! untem .. REDUSI la forma cea mai joasa a existentei noastre din cauza NOASTRA, deoarece incercam sa fim "PERFECTI".

Uitam ca NIMENI nu poate fi perfect ... nici macar acea Divinitate pe care toti o imploram sa ne ajute in momente grele, nici macar EL nu e perfect .. ( sa fiu misogin ? >:) ) ... si totusi ... CE P^%a mea ne DEFINESTE .. ca oameni .. ca specie .. ca... NOI?!?

Suntem marginiti si in acelasi timp definiti de ALEGERILE facute de noi!

Aleg sa fiu nesimtit si ironic cu toata lumea?.. ok, tre sa imi asum si responsabilitatea acestor actiuni (o sa calc pe toata lumea pe cap ca sa imi obtin "acel" ceva care pe mine personal ma face fericit...)
Aleg sa ajut pe toata lumea .. ? Iar ajungem la RESPONSABILITATE ... si da imi asum responsabilitatea de a fi calcat in picioare de CEI pe care ii ajut (intr-o forma sau alta .. bani, un sfat, o vorba, DOAR SA FII ACOLO .. cate-o data ajuta, pe acela care are CERE sa fie ajutat) ... acum unii ajutam lumea pentru diferite "foloase" ( ex: il ajut pe x ptr ca tacsu este inspector nush unde si poate candva in viata ma va ajuta... ok .. o idee buna nu? ) sau ajutam pe cineva DOAR PENTRU CA VREM !

Cred ca in viata asta, care ne este data sa o petrecem cum credem noi mai bine ( NE ESTE DATA .. si avem ... THE CHOICE ) ... e bine sa fii un... OM! (uneori mintim, alteori inselam, alteori iubim s.a.m.d.) Avem regrete? DA! Si inca cum! poate atunci cand am luat o decizie, ASA AM CREZUT EU ca e BINE.. .pentru mine, (poate acum regret amarnic)

TOTUL se reduce la ALEGERI! totul este marginit de NOI insine!

Multi zicem ca .. "DE MAINE" ma schimb! o sa fiu alt om .. E ALEGEREA MEA!!!

Aveam o discutie cu o prietena zilele trecute si ziceam ca .. decat sa SCHIMBI un om .. mai bine dai NEXT la capitolul respectiv din viata ta .. si MERGI MAI DEPARTE!

Probabil si acum .. bat campii pentru multi dintre voi ! SI CE DACA! E alegerea MEA! sa bat campii .. nu scriu pentru voi, scriu pentru ca asa imi vine! asa SIMT!

Si cred (sunt convins) ca asta ma defineste!!! (SIMT) ...

Atat am avut de spus in dimineata asta! Sa Aveti o zi frumoasa... !


P.S. Aveti ceva de comentat? Sunteti LIBERI sa comentati si JUR .. ca am sa postez TOATE comentariile voastre!

3 Responses so far.

  1. "nici macar acea Divinitate pe care toti o imploram sa ne ajute in momente grele, nici macar EL nu e perfect .. ( sa fiu misogin ? >:) "

    tu stii macar ce inseamna "misogin" ?

    te scutesc eu de efort :
    MISOGÍN, -Ă, misogini, -e, s.m., adj. (Livr.) 1. S.m., adj. (Bărbat) care urăște femeile. 2. Adj. Care manifestă, exprimă ură față de femei. [Var.: misoghín, -ă s.m., adj.] – Din fr. misogyne, germ. Misogyn.

    Response from Claudia
  2. Draga Claudia .. pacat ca nu ti-ai dat seama despre ce vorbeam cand am zis "sa fiu misogin?" ziceam ca NIMENI nu e perfect... nici macar acea Divinitate care a creeat FEMEIA! (sunt un feminist convins si crede-ma ca STIU ce inseamna sa fii MISOGIN) era doar o forma de stil .. o forma de a spune ca NIMENI nu e perfect !!!

  3. inca nu am vazut filmuletul.. poate diseara dupa ce ma intorc de la scoala. dar cumva inteleg ce zici [acum ma refer la ce ai scris in articol]
    am scris acum 2 zile despre net si alte chestii iar in comentarii am spus de alegeri, iar pe final se afla cuvantul "simt". in ce ma prieste, iar am avut de ales acum ceva vreme. sa fiu jos sau foarte sus.
    cat despre alegeri, mereu sunt consecinte sau un pret de platit. inclusiv cand e de bine. platesc arta cu lipsa somnului... daca esti rau... se fereste lumea de tine. daca esti bun, se va gasi mereu cineva sa te critice fara motiv sau argumente si tot asa. si nu ma intind ca iese mare cat un articol.

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!