Dacă ar fi ...

Da... dacă ar fi să organizez un concurs... ceea ce, până acum nu am organizat pe blogul meu! (din câte îmi aduc aminte) și nici nu cred că am să organizez... 
Dacă voi avea ceva de împărțit o voi face fără un concurs anume! 

Bun, de ce am început așa... în forță? 
Păi, pentru proba cu numărul 21 din Super-Competiția SuperBlog2013 avem ca temă ”organizarea unui concurs”, sau ... cum am organiza NOI, participanții, un concurs! 
Concursul pornind de la un videoclip din canalul oficial de Yutube al sponsorului acestei probe LuxuryGifts.ro 

Așadar, m-am hotârât că, plecând de la videoclipurile în care Luxury Gifts ne învață CUM să ambalăm un cadou, poate fi el un papițoi de pluș, sau ceva bijuterii cu cristale, sau o sticlă de vin... orice numai CADOU să fie... probele din concursul meu ipotetic ar fi:

Participanții să filmeze sau fotografieze pașii împachetării unui cadou! 

Ideea nu este de a împacheta CLASIC... ci metode cât mai trăznite, ca exemplu: un inel sau o bijuterie cu cristale, băgate frumos într-o ceapă tăiată în două, apoi ceapa legată frumos cu o fundiță, astfel încât să nu se vadă tăietura din ceapă! 
Imaginația ar fi cuvântul cheie pentru a organiza acest concurs IPOTETIC! Premiul ar fi acordat prin jurizare 50-50 .. adică atât eu cât și sponsorii probei am delibera ÎMPREUNĂ câștigătorul! 
Cea mai haioasă ”împachetare” a unui cadou va primi premiul! 

Idei de împachetare sunt cu zecile! Așadar, ca o întrebare și o curiozitate PERSONALĂ, Tu ce idee de ÎMPACHETARE a unui cadou ai avea? Cine știe, poate mă hotărăsc acum să ofer un cadou! :) 



Sursă imagini: Google


Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!