Final de SUPERBLOG 2013

S-a lăsat cam așteptat acest articol! 


Ei .. trebuia să îmi revin după două luni de muncă, 2000 de kilometri (4000 în total) ... și mult prea multe trăiri! 

După 2 luni de articole, două luni de scrieri mai bune sau mai puțin bune, am ajuns la final de competiție Blogosferică SuperBlog 2013

Am reușit ca în aceste două luni să mă ridic la propriile-mi așteptări, să fac față cerințelor juriilor, să SCRIU! 

Competiția pentru mine a fost OK, pentru că NU am luat această competiție exact așa ca pe un CONCURS! A fost mai mult o provocare, o provocare pentru care îi mulțumesc cât de Natural posibil lui Daniel Botea! MULȚUMESC pentru TOT! 

Au fost momente în care am vrut să renunț, dar mereu mi-am zis că DE CE? Dacă am început ceva, hai să îl și termin! Îmi propusesem să ajung în primii 50! Dar, n-a fost 50 .. ci 51! La următoarea competiție am de gând să ridic 50 locuri :) ! 

Pentru mine este o mare împlinire! Faptul că am scris, că am participat, faptul că mintea mi-a fost MEREU prinsă în gânduri, în teme și în plin foc m-au făcut să pot învâța mai repede, mai bine limba lui Goethe! 


Cel mai mult mă bucur căci am cunoscut OAMENI! 

Mi-am dorit să ajung să îi cunosc personal pe organizatori, pe bloggeri, pe foști participanți și câștigători! 
Stelele s-au aliniat, dorința s-a ... materializat și am ajuns și la Straja! 

Oameni deosebiți TOȚI! De aceea nu am să dau nume și link-uri de teamă să nu uit pe cineva! 


Respect pentru FIECARE dintre oamenii frumoși pe care i-am întâlnit la STRAJA! Și bineînțeles pentru TOȚI participanții! 

Nu am să mai lungesc vorba... ci am să fac o ultimă mulțumire gazdelor de la Vila Alpin si Dj-ului Alex Oprea care ne-a încântat și mi-a oferit posibilitatea de a învârti câteva persoane dragi pe ringul de dans! 


MULȚUMESC TUTUROR ... și abia aștept competiția din PRIMĂVARĂ! 





7 Responses so far.

  1. Felicitari pentru articole si-ti multumim si noi ca ne binedispui grozav ! :)

    Response from Anonim
  2. Multumeesc!

    Response from Just Me :)
  3. Mai bine mai tarziu decat niciodata :) Hai ca in primavara e doar o luna si pana atunci mai sunt doua :)) Spor!

  4. Mi-a placut la nebunie tonusul si buna ta dispozitie. Sa ramai asa!

  5. Geordan, noi iti multumim! SuperBlog n-ar fi avut acelasi farmec fara capramea. Pardon, fara capra ta :) Sa ne recitim cu bine si la primavara!

  6. Esti super, Dan!!!! Ma bucur mult ca te-am cunoscut! As ciocni acum cu tine un pahar de vin...sau altceva...insa nu ma pot uita in ochii tai, asa ca...amanam pana data viitoare :))

  7. Am tot vrut să trec pe la capra ta şi tot m-am luat cu altceva şi am uitat. Acum mă uitam la înregistrările video de la Straja şi mi-am amintit de tine. De fapt ce vreau să-ţi spun: să nu ne uiţi că existăm, noi, românii şi să rămâi vesel mereu. În plus, treci şi tu pe un punct ro, ce capra ta! :)

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!