Frumusetea nu se cultiva cu rujuri!

Zilele acestea, din nou umblam prin blogosfera si am gasit un articol cu care sunt intru totul de acord si as vrea sa-l redau si eu aici .. cu mare drag si mare respect pentru autori!

Articolul original se gaseste AICI!

" Valoarea frumuseţii ne este transmisă gata pervertită din generaţie în generaţie, căci părinţii noştri o predau aşa cum au primit-o şi ei, la rândul lor. Iar atunci când te-ai făcut destul de mare, cât să îţi dai seama că sânii oricum se lasă şi cearcănele se instalează neautorizat, poate fi prea târziu să recurgi la alte trucuri de cultivare, cum ar fi o carte deşteaptă sau o excursie în Orient. Fiindcă, o dată cu sânii, te lasă şi articulaţiile şi memoria. Că nimic nu ţine la nesfârşit.

De aceea zic, frumuseţea e poate cel mai atractiv element la un om, dar nu o confundaţi cu rujul. Şi doriţi-vă forme voluptoase în circumvoluţiuni cerebrale şi nu, în cupa de la sutien. Antrenaţi-vă mai degrabă memoria decât fesierii, vă va fi de mult mai mare folos la un moment dat. Chiar dacă la 18 ani lucrurile păreau să stea altfel. Adică, fesierii chiar stăteau alt- fel. Lărgiţi-vă sfera cunoaşterii înaintea sferei de influenţă, căci cauzalitatea funcţionează unidirecţional. Când e în sens invers, e şi cu termen limitat.

Iar în mintea bărbatului, frumuseţea femeii lui se naşte pe retină, se continuă între palme şi se păstrează între tâmple. (Bine, poate mai face un popas între coapse, dar despre asta, altă dată, că acum vorbim poezie. Şi se strică ritmul şi se întrece măsura.)
Aşa că, îmbogăţiţi-vă mintea şi nu garderoba. După o vreme, cele mai scumpe haine pe acelaşi manechin îşi pierd efectul asupra privitorului. Nu-i permiteţi să ştie pe de rost ce se ascunde dedesubt.

Şi nu vă lăsaţi frumuseţea consumată. Fie ea cât de fibrată şi deşteaptă, nu încetaţi niciodată să vă străduiţi. Căci, şi pentru cea mai frumoasă femeie din lume, există un bărbat care s-a săturat să o f**ă. "


Am inchis ghilimelele si acum v-as ruga sa ... COMENTATI asupra acestui lucru! De acord .. Nu sunteti de acord ? aveti ceva de adaugat .. ceva de spus?!

One Response so far.

  1. Mesajul acesta e un pic prea complicat ... si cine stie sa-l citeasca nu prea mai are nevoie :))

    Ps: Cine a zis "în mintea bărbatului, frumuseţea femeii lui se naşte pe retină, se continuă între palme şi se păstrează între tâmple." ?

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!