Defectu' Stricat!

Bai tataaaa... cica s-a stricat defectu' da' cine MAMA dreaq e DEFECTU' ?
Cred ca neuronul fileaza in tim' de becul are un milion de dendrite perfect aliniate si amplasate pe zonele cele mai importante, zone pe cortexul existentei noastre ce ne face sa FIM!

Sa fim ce? Sa fim ai dreaq de ne-a crede cineva ca la ora asta e cineva TREJI... si poate sa scrie despre dendrite,sinapse si neuroni! (motori sau senzitivi?)

Neuronul meu motor ma indeamna cu sinapse coerente catre patul cald si plin de dragoste, alaturi de plapumica fierbinte si perna cea pufoasa si mare! Daaaar,

Neuronu senztiv? Ce credeti voi ca zice?
Zice: Hauzi baaaaaaaaai .. asta .. care m-ai humplut de miresme bahusniene... hauzi .. ia mai toarna'un paarel sa ne'nveselim nissseeel .. si mai toarna o shinzacaaaaa... sa ne stiue lhumea toataaa...


Mdea .. ciudati neuroni mai am si io... (si io care ziceam ca am DECT un singur neuron pe care-l cheama HARRY si e cretz si are multe dendrite ... de aia-i cretz)

Si tot neuronu senzitiv zice FUCK YOU ALL! Nu aveti ceva mai bun de facut decat sa cititii aberatiile lu asta? CE ... Capra lui BAH' ...!Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!