Se cauta Modele!!!

ATENŢIE!!! 
Se caută MODELE!




Nu ştiu la ce te aştepţi TU cititor de capra mea, să găseşti aici, la ACEST articol despre MODELE!
Nu cred că vrei să auzi nimic despre Monica, sau Daniela sau ...una din "Modelele" Româneşti. Am să vorbesc despre modele de viaţă, despre OAMENI de la care Tu ai avut CEVA de învăţat sau care ţi-au călăuzit paşii în viaţă.
Multe dintre aceste persoane poate's profesorii noştri (unii dintre ei), sau alte persoane sunt chiar părinţii sau bunicii noştri. Da, ştiu, nu toţi avem poveşti frumoase de famile, în care am învăţat de la parinţi sau bunici, dar cu siguranţă ne-au făcut să fim mai TARI, mai puternici în societatea care ne înconjoară şi din ce în ce este mai DURĂ! 

O parte ştiţi că sora mea a plecat în ţări "mai calde" din punct de vedere financiar, cred că ştiţi cu toţii ca NICĂIERI nu umblă câini cu covrigi în coadă, iar ... AFARĂ este greu.. foarte greu. Stăm uneori pe mess de vorbă şi discutăm discuţii, din vorbele ei îmi dau seama că nu-i este foarte bine, dar cu timpul o să-i fie! Acum tre' să treacă peste bariera limbii... dar va trece sigur pentru că este o LUPTATOARE. De la ea am învăţat că trebuie să fii TARE în zilele noastre.
Am multe persoane pe care le admir, dar sunt puţini cei pe care îi am ca MODEL în de viaţă! Nu are rost să le zic acum pe nume, pentru că se ştiu ei care sunt.
Vreau să vă provoc alaturi de cei de la StartEvo, cei care au PORNIT această mişcare, acest joc în care trebuie să ne găsim MODELE de viaţă, provocarea constă în povestirea pe Blogurile voastre, pe facebook sau ca un Comment aici, CARE ar fi persoanele care pe voi v-au MARCAT! 

One Response so far.

  1. multumim pentru sustinere :)

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!