CapraMea cea dezblanata

Apoi dragii mosului, nu stiu cum sa va spui io voua, despre BLANA! 
Multi ma stiti sub pseudonimul de URSU, altii ma stiti drept CapraMea, altii nu ma stiti de loc ... da' aflati acum! SUNT CHEL! 

Nu nu, nu parul din cap imi lipseste, ci doar din zonele pe care nu prea le vede soarele ;) 


Auz' termina cu prostiile, nu ma refer asa de departe, ci numa la subrat, acolo unde NU trebuie sa creasca Veverita cea urat mirositoare, ci tre sa fie CHELIE tata! 

Pielea axilei unui mascul (unul care isi cunoaste cu adevarat masculinitatea) tre' sa fie neteda si frumos mirositoare ca pielea unui bebelus dupa baita! 

Asa ca, oficial si neoficial CapraMea este o capra CHEALA! :) 

Acum o sa ma luati la intrebari ce m-a apucat sa scriu despre blana, par, si chelie dar, am o proba blogosferica in competitia SuperBlog 2014 ce m-a incitat sa vorbesc despre toate cele de mai sus! Cum subiectul legat de "datul blanii jos" este unul... cel putin delicat pentru noi, reprezentantii regnului masculin, am sa spun tare si raspicat ca eu ma epilez. Sau, mai bine zis ma las epilat, numai axila, epilare cu ceara. La inceput mi se parea cel mai mare chin pe care il poate un barbat suporta, dar dupa o vreme te obisnuiesti cu tortura. Mai ales cand vezi rezultatele si le mai si simti. Stiu, sunt unii dintre noi (modele masculine mai mult sau mai putin "macho") care rezista torturii pe intreg corpul, daaar, ce nu face baba la frumusete?

Bine, am auzit si eu despre noile tehnologii de epilare cu lumina pulsata. Pana acum ceva vreme era un vis pentru doamnele, si de ce nu, pentru domnii parosi, sa mearga la un salon de epilare definitiva! Pretul unei sedinte, din cate am inteles, era destul de piperat, acum insa exista aparate pentru epilare definitiva portabile si personale. 

Spre exemplu urmatoarea jucarie:

Da! Ceea ce vedeti este un epilator cu lumina pulsata pentru epilare definitiva
Pe numele lui Silkn Glide poate fi folosit atat de EL cat si de EA! 

Cu siguranta mi-ar placea sa fiu posesorul unui astfel de aparat! Ce as epila cu el? Axila in primul rand apoi barba si parul de pe gat. Nu de alta, dar, a naibii barba imi "rontaie" destul de des gulerele camasilor si mult indragitelor mele tricouri tip Polo. 

Asadar, aceasta este povestea mea paroasa saaaau mai bine zis cheala. Pana la o eventuala achizitie a minunatei unelte pentru "defrisat padurile", am sa ma multumesc cu anticele torturi cu ceara! 



2 Responses so far.

  1. Deci capra mea e epilata, neteda si parfumata :) Sa vezi ce schimba astia versurile cand merg cu Capra de sarbatori :)) Spor!

  2. Pai ar trebui sa schimbe! Caci versurile actuale sunt ... invechite :D

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!