De ce iubim FEMEILE?!

In seara asta nu am somn ... e deja dimineata, pana putin mai devreme am stat de vorba cu o domnisoara .. care .. ma face sa ma intreb ... DE CE IUBIM femeile?!?

O intrebare ... un raspuns !!! Un om destept (nu eu, ci Mircea Cartarescu).. si o voce (Adrian Pintea) ... plus un colaj de poze ....

Magnific !!!

De asta VA IUBIM !!!!

Vizionare placuta!


3 Responses so far.

  1. wow multumim Dane ....in numele tuturor persoaneleor de sex feminin multumesc ffff interesant sa mai avem asa din cand in cand cate-o fugace privire in "complexa " lume masculina.
    Este ffff ineteresant sa ni se reaminteasca cum ne priviti si cat de stangaci incercati sa ne intelegeti.

    Response from Anonim
  2. Desi nu sunt de acord cu unele mici observatii, pot spune "Minunat" la restul...Si asta pentru ca nenea Cartarescu a inteles ca aceasta carte nu trebuie sa fie feminista si nici sa gadile orgoliul sustinatoarelor.Ci pus si simplu sa ne arate ca un barbat se indragostestede o femeie pentru lucrurile marunte pe care le face, pentru micile capricii si clipe de non-sens pe care le avem, pentru ca suntem "noi".In nici un caz nimeni nu se va indragosti cu adevarat de o alta persoana pentru pozitia sociala, pentru cat de alambicat stie sa impopotoneze frazele sau ce masina "bengoasa" si-a mai "tras"...

    Response from Anonim
  3. Ah...si am uitat ceva...In general, unele "femei" au tendinta sa creada ca ne iubesc pentru cat de repede am avansat in meserie sau cat de destept ne exprimam...Faceti diferenta intre iubire si admiratie, respect, apreciere...Nu se constituie pe aceleasi baze.Iubirea adevarata intotdeauna va avea la baza ceva arhaic, ca sa isi demonstreze puritatea.

    Response from Anonim

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!