Stadiile Betiei


Daca esti baiat (poti fi si fata) cu siguranta o data in viata TE-AI IMBATAT... si porbabil te-ai intrebat CE SE INTAMPLA cu tine in momentul in care ... BEI ... iata ca .. "CERCATORII BRITANICI" au descoperit ce se intampla cu Persoana noastra in momentul in care NE IMBATAM! Prezentam mai jos .. cele 5 stadii ale betiei:Stadiul 1 - DESTEPT

Destept

Este stadiul cand brusc devii un expert in orice subiect de discutie cunoscut din univers. Tu stii ca stii orice si doresti sa imparti cunostintele tale tuturor celor ce doresc sa te asculte. In acest stadiu tu ai intotdeauna dreptate. Si desigur, persoana cu care discuti nu stie nimic. Acest stadiu devine interesant cand ambele parti sunt inteligente.


Stadiul 2 - ATRACTIV


Atractiv


Acesta este cand realizezi ca esti cea mai ATRACTIVA persoana din intregul bar si ca fiecare te admira. Esti convins ca orice strain te admira si este amator sa discute cu tine. In mintea ta inca esti convins ca esti cel mai DESTEPT asa incat poti discuta despre orice subiect.


Stadiul 3 - BOGAT

Bogat

Acesta este stadiul cand devii cea mai BOGATA persoana din incapere. Cumperi bautura pentru toata lumea deoarece crezi ca ai buzunarul fara fund. Poti face de asemenea pariuri, deoarece desigur esti inca DESTEPT, asa incat in mod natural le vei castiga. Oricum nu conteaza daca pierzi pentru ca oricum esti BOGAT. De asemenea cumperi bautura pentru oricine te considera cea mai ATRACTIVA persoana prezenta.


Stadiul 4 - INVINCIBIL

Invincibil

Acesta e stadiul in care te poti lupta cu oricine, oricand. Adica devii INVINCIBIL. Este de asemenea stadiul in care poti provoca pe oricine. Nu ai nici o teama ca poti pierde lupta deoarece esti DESTEPT, esti BOGAT si esti inca ATRACTIV in comparatie cu toti ceilalti.


Stadiul 5 - INVIZIBIL

Invizibil

Acesta este ultimul stadiu al betiei. Din acest moment poti face orice deoarece acum esti INVIZIBIL. Poti dansa pe masa; toti ceilalti nu te vor observa. Poti sa jignesti pe toata lumea; nimeni nu se va certa cu tine. Pentru ca esti INVIZIBIL.P.S. Pana acum am ajuns DOAR la stadiul 3... cred ^^ (si nu-mi doresc sa ajung la stadiu 5 ^^ )
! Tu la ce stadiu ai ajuns? (Lasa un comment)

5 Responses so far.

 1. Din pacate nu am ajuns nici macar la stadiul 1:))

 2. mi se pare putin too much stadiul 3 -probabil e facut de cineva care fie iese cu suuuuper multi bani la el fie se imbata repede aka pe bani putini si-i raman si de cinste :)))- cat despre restu' ce sa zic... true true!!

  Response from madalina
 3. Am ras cu lacrimi, deci cu lacrimi. Tu ai ajuns in stadiul 3, eu am depasit stadiul 5. Al saselea stadiu se numeste MORT. Am avut ocazia sa realizez ce inseamna mort de beat. Adica, mi s-a inegrit totul in fata ochilor si cand m-am trezit am zis, OMG I'm alive!

  Am ras cu lacrimi =))))

 4. Eu la stadiul 2...dar am viata inainte:)))oricum stadiul 3 sper sa nu-l depasesc vreodata

  Response from anda:D[P.S: Iasi]
 5. Stadiul 7 ! :| In Tunisia l-am atins ...

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!