40 de ani!

Azi Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova a implinit 40 de ani de activitate ... (mai exact de la infiintare) ...

Totul a inceput devreme ... dimineata ( din cate am auzit si eu ;) ) cu o deschidere Oficiala a ZILELOR UMF (Zilele Portilor Deschise UMF) ... cu prelegeri ale pionierilor Medicinei Craiovene si nu numai!

Pe seara totul s-a finalizat cu un Cocktail de zile mari unde, s-a ascultat muzica buna, s-a baut un pahar de vin din zona olteniei, si s-au depanat amintiri, unde studentii si rezidentii au primit sfaturi, atat de viata cat si profesionale, de la cei trecuti prin aceasta institutie (cei care au avut ceva de spus in Medicina Craioveana) ... unde s-au discutat ... DISCUTII ;) atat elevate cat si mai putin elevate (ce mi-au auzit mie urechile ... a fost OK ..) ... Cocktail unde nu au lipsit sarmalutele si mamaliguta (o traditie romaneasca) unde nu a lipsit gratarelul de purcel si mititeii... totul fiind stropit de o atmosfera SUPER placuta si discutii interesante!!!

Cum ziceam ceva de muzica BUNA! Nu stiu daca-si are locul aceasta melodie in acest post... dar, tind sa cred ca atmosfera a fost bine organizata de catre intreg Staff-ul UMF!



LA MULTI ANI UMF Craiova!

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!