What If...

Ce ar fi daca viata noastra .. asa cum o stim noi .. de fapt este un VIS .. un vis care este in continua ... evolutie, ce ar fi daca MAINE ne-am trezii din visarea in care ne aflam si ne dam seama ca prietenii, rudele, cainele (sau mai stiu eu ce ne este noua aproape... ) ... toate astea ar fii un produs al constiintei noastre!


O sa ziceti ceva gen: "uite-l si pe asta... a vazut Inception (the movie) si acum abereaza si el sa scrie ceva interesant pe blog! Apropo de inception ... IDEEA filmului .. vine de ceva vreme ... si anume din filmul Vanilla Sky al lui Cameron Crowe


"UACI DIS! MAI FRIEND! "





Cu totii ne dorim ORIGINALITATE, suntem UNICI ... ca si ceilalti!!! 
Intrebare ... WHAT TRUE LOVE IS ?! 
FFS ... aberez... aberez dupa aproape 100 de kilometrii mersi cu masina alaturi de un prieten, prieten care credeam ca are probleme ... But it seems i have some also! 


POATE CINEVA SA MA TREZEEEEASCAAAAAAAA!!!!???
I WANT MY REAL LIFE BACK!

One Response so far.

  1. realistic mood today for me: visele sunt rodul imaginatiei noastre nu noi suntem rodul imaginatiei si al viselor. ai dracu de reali suntem si daca te lovesti mai tare o sa te doara si daca iti rupe cineva inima iar o sa te doara. ceea ce mi si pare la fel de tare ca si visarea este uitarea. de toate felurile si in toate sensurile. spre norocul nostru we keep on moving this way. so... snap out of it!! :))

    Response from madalina

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!