Povestiri din ... taxi!

... nu, asta seara nu va povestesc nimic din ... "cripta" ci ... doar din TAXI.
Dupa o noapte memorabila, unde am ras, pe ultima suta de metrii a diminetii, cu lacrimi de crocodil, hipopotam si elefant... toate la un loc, am ajuns in TAXI, unde nea' soferu' mi-a povestit o faza care TREBUIE... dar imperios necesar este... sa o relatez.



Astfel, nea' sofer' ia de la o comanda, un cuplu, impreuna cu un copil mic... acestia se urca in masina (un matiz pe vremea aceea, cu relative probleme la inchiderea usii din dreapta, clientu' putin corporal...) si, nea' sofer ii zice: Mai tare cu usa... clientu' nu intelege aluzia si zice "Lasa ba' ca merge asa..." asa ca nea' sofer semnalizeaza in 500 de metrii, se opreste pe dreapta si zice:
- "Sefule, eu am baut ceva si te rog pe matale sa treci la volan ca avem politie doua strazi mai incolo" ... masina pornita, soferul se da jos din masina, face ocolul ei (ca sa inchida usa cu probleme) si deschide usa sa o tranteasca mai tare!!!
Faza haioasa si CRIMINALA din toata treaba asta este ca, clientul... STUPEFIAT de situatia mai sus relatata se blocheaza si se uita speriat si contrariat la sofer si zice:
- "Neneee io nici macar nu am carnet!"

Nu stiu daca pentru voi situatia de mai sus este hilara sa cel putin amuzanta, dar, pentru mine, este EXTRAORDINARA!!! Am ras cu lacrimi, si eu si soferul.

Va doresc pe aceasta cale un weekend HAIOS, daca nu chiar HILAR!

One Response so far.

  1. Tonul vocii face diferenta...
    Si intonatzia.. face bancul mega-bun! Sau povestea...
    Nush de ce imi si inchipuiam cu zice nea soferu.. :)
    Si ma gandeam la nenea ala.. 'Mos Craciun a.k.a. Doamne Doamne' ... ;)

    Response from Ursh

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!