Omleta Perfecta!

Astazi dimineata m-a trezit alarma telefonului. Nu chiar de dimineata, caci este SAMBATA iar aseara am fost putin prin club. Pe la 11 am deschis ochii. Nu am sarit din pat cum fac de obicei, azi am preferat sa lenevesc. Am mai "ras" repede cateva pagini peste cele 60 despre care iti spuneam mai ieri. Apoi telefonul mi-a atras atentia cu ... un mesaj pe facebook sau un sunet, o alarma... ceva!

Am luat telefonul si bineinteles ca am ajuns pe partea gresita a Internetului! Nu stii care este "The Wrong side of The Internet"? 9gag.com si bineinteles 9gag.tv! In majoritatea timpului aceste site-uri sunt doar niste ... "mancatoare" de TIMP. Dar astazi dimineata am avut placerea sa vizionez un filmulet care m-a inspirat si m-a facut sa ma misc din pat si sa trec la TREABA!Nu am avut eu rabdare sa incerc TOATE cele trei retete, am preferat Reteta Americana la care am adaugat eu putin patrunjel pentru culoare si vitaminele din patrunjel.

Ca gust a fost DEMENTIALA! Chiar nu ma asteptam ca o omleta poate fi ALTFEL .. doar din metoda de preparare! 

Rezultatul mai jos! 
Alaturi de o cafea buna, Cea Mai buna OMLETA facuta de mine pana acum! 
Va urez sa aveti parte de un weekend Magnific! 


One Response so far.

  1. Omleta este felul meu preferat pentru a-l servi la micul-dejun. Imi place cum a iesit omleta din pozele tale. felicitari pentru postarea filmuletului cu metodele lui Jamie de gatit omleta. Bafta in continuare!

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!