Crezi...?

Cred ... cred că este bine să CREZI în ceva! Nu ştiu ce să spun despre Divinitate, există... nu există? Cred că... există o entitate ce nu trebuie să aibă formă şi nume, o forţă ce ne guvernează, ce na dă esenţă, esenţa de a fi ceea ce suntem! Creaturi cu gândire şi discrenământ. Discernământ care, încet încet dispare din uzul uman. 
Ne depărtăm de Divinitate, de Cel (cea...nu avem de unde să ştim că Dumnezeu nu este o EA.. nu?) ce ne călăuzeşte paşii în viaţa pe care o aveam din voia Acestei entităţi.
Este târziu... am avut astă seară o discuţie lungă dar frumoasă care m-a liniştit. 



Mă simt mai aproape, mai aproape de următorul pas ce trebuie să-l fac pentru a-mi duce la bun sfărşit datoria pe care o am pe acest Pământ!












Mai am MUUULŢI paşi până la sfârşit ... dar de ceva timp simţeam că STAU PE LOC... De azi pot spune că voi merge mai departe, voi face un NOU pas, îmi este puţin frică ... cui nu îi este frică să păşească în această lume în care NIMIC nu este sigur, în care toţi cer ceva de la noi, fie că este vorba de sentimente, de foloase materiale sau nu... TOŢI CER! 


Sper să mergi şi tu, pe drumul tău dar... alături de mine!

One Response so far.

  1. "Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead.
    Just walk beside me and be my friend."

    -Albert Camus

    >:D<

    Response from Anonim

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!