Dependenta

Un foarte bun prieten, avea o vorbă: "Suma viciilor este constantă!"
Cred că are şi acum vorba asta!

Dar azi vreau să vorbim despre Dependenţe!
De ce vreau să vorbim despre dependenţe? Deoarece am vizionat zilele trecute trailer-ul "Thank for sharing" (“Tentaţii (i)rezistibile”), un film de comedie, cu scene incitante şi ... dependente! 

Dar, să revenim la oile noastre dependente de iarba verde şi nepoluată de pe pajiştile verzi ale ... ups, cred că iar am fumat ceva sau poate am băut apa câinelui? Ok Ok ... Gata devin serios.

Întotdeauna mi-a plăcut (să încerc) să nu depind de nimeni şi de nimic! Din păcate însă, nu totdeauna ne iese pasenţa cu ce ne dorim.
O lungă perioadă de timp am depins de părinţii mei, material, cu sfaturi şi nu numai! Dependeţa de părinţi cred că nu o să o pierdem vre-o dată! Nici când aceştia nu vor mai fi alături de noi, fizic vorbind, vor fi mereu în sufletul nostru, deci, VOM depinde de amintiri, de stări emoţionale.

Apoi, după mai bine de un sfert de veac m-a prins dependenţa de tutun! Mareee porcărie, parol!
Acum am trecut peste această dependenţă deoarece unde mă aflu, aceasta este un ... LUX! Şi ca orice lux, este scump!

Acum, la o mică auto-analiză, am constatat că de o singură dependenţă nu am scăpat şi nu am să vreau vre-o dată să scap!

Sunt DEPENDENT de ... DESENE ANIMATE!


Gata, am spus-o! Uuuh! Mi-am luat o piatră de pe suflet şi am împărtaşit întregi lumi dependenţa mea! 

O dependenţă care m-a ajutat de-a lungul timpului de nenumărate ori, începând din fragedă pruncie, când am fost autodidact şi, cu ajutorul desenelor animate, am învăţat limba engleză! Asta se întâmpla atunci când desenele animate nu erau traduse în limba română! 

Dap! Depind de desene animate! Şi o să o spun de acum încolo .. TARE ŞI RĂSPICAT! Caut în fiecare zi să urmăresc minim un episod de desene animate! 

Nu, nu îmi plac (aşa de mult) faimoasele "anime", deoarece sunt extrem de violente! Bine, nu toate anime-urile sunt violente, violenţa fiind şi ea o dependenţă modernă a umanităţii. Se ştie că cei mai dependenţi oameni de sex, violenţă şi sexualitate sunt Japonezii, de aici pornind si anime-urile erotice în urmă cu mai bine de 50 de ani! Cei care n-au văzut niciodată aşa ceva le recomand să îl întrebe pe prietenul nostru Google şi să vizualizeze minim un episod animant! 

Oricum, pentru mine, ORICE desen animat are ceva aparte, o plăcere mai presus decât vizualizarea oricărui alt format video!

De câte ori sunt supărat, obosit, deprimat sau cu o stare de spirit nu foarte bună, un episod de comedie cu prietenii copilăriei mele Tom şi Jerry mă binedispun şi mă remontează imediat! 

Dacă ar fi să fac un TOP al desenelor animate, Tom şi Jerry ar fi pe poziţia fruntaşă, urmaţi de Bugs Bunny şi Bashful Buzzard
Vă las aşadar, alături de simpaticul Bashful Bazzard într-un episod plin de haz ... de necaz: 





Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013 

One Response so far.

  1. Ce dependente faine ai :)
    Nici eu nu cred ca trecem vreodata de dependenta pentru parinti :)

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!