Cu Farmecul la vanatoare

Vanator in cursa vietii
Ma prefac ca nu sunt viu,
Calc alene pe trotuare
Ce ma fac? Jur ca nu stiu.

Trag cu arcul precum Marcu´
Poate poate prind ceva,
Vai de capul meu saracul
Ha Ha Ha ... Ce CapraMea!

Talentul poetic simt ca nu ma ajuta in Prima proba din Super competitia superblogosferica SuperBlog 2014!
Dar presimt ca am sa fiu minim finalist in aceasta competitie! :)

Prima proba ne este data, noua bloggerilor participanti de catre Farmec, unde suntem invitati sa ne aratam 'muschii' in unul dintre domeniile cele mai 'grele' pentru regnul masculin, vanatoarea urbana dupa caprioare de gen feminin.

Ce accent punem pe ingrijirea personala? 
Paaai, dragii mosului, personal (si impersonal) eu nu pun accent prea mare pe aspectul exterior, dar, nu plec niciodata la vanatoare fara un dus, fara un par si o barba ingrijita, si NICIODATA... dar absolut niciodata nu plec fara a purta, cu discretie, un parfum care sa inspire masculinitate.

Nu sunt eu un Don Juan de meserie, dar ma bucur de multe ori de un compliment asupra parfumului pe care il port! Nu dau nume caci nu este cazul; oricare ar fi producatorul parfumului, intotdeauna trebuie purtat ca atare! Nu trebuie sa "mute nasul" posibilelor "victime" ci numai sa transmita incredere "vânatului". Asta deoarece vanatorul are totdeauna increderea la el atunci cand pleaca in "padure".

Si tolba plina! Plina de vorbe bune, farmec, zambete, miros fin, prezenta incantatoare, umor si ... alte instrumente d'astea... vanatoricesti.


Ca tot veni vorba de povesti, pot sa va spun scurt ca, din cauza unui parfum am intalnit si "capturat" o "caprioara". Cum mergeam eu prin padurea cu vietati nenumarate, care mai de care mai salbatica, asteptand sa intreb ceva intr-un magazin, ma trezesc ca ma "deranjeaza" o dom'soara: "Nu va suparati, ce parfum purtati? Nu de alta, dar imi inspira mirosul viitorului meu prieten!" Ete' la ea, caprioara dreaq', are tupeul la ea. Daca tot a pornit discutia, zic si eu sa intru in hora, SA JUCAM! Am zis! Si din vorba in vorba, din tupeu in tupeu, am ajuns sa ne cunoastem "mai bine". 
Jocul a fost frumos,miresmele imbietoare, vanatoarea placuta, dar... ca toate povestile, s-a terminat. Cum? Eeeee... In episodul urmator.


Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog 2014
Surse imagini: Site-ul Farmec, Google Images



2 Responses so far.

  1. vrem continuarea, vrem continuarea !! :)

  2. Ce capra mea, o dadusi pe teasing :)

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!