Se Ia Apaaa....

Miercuri 26 mai se ia apa in Craiova


La solicitarea S.C. HIDROCONSTRUCŢIA S.A., antreprenorul general al lucrărilor de reabilitare a reţelei publice de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Craiova, în cadrul programului ISPA, în vederea montării de vane, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova în ziua de miercuri 26 mai 2010, între orele 08:00 - 24:00 după următorul program:
- între orele 08:00 – 20:00 se vor efectua lucrările specificate;
- între orele 20:00 – 24:00 se vor efectua lucrări de readucere la parametrii hidraulici iniţiali ai reţelei de distribuţie a apei potabile în zonele în care s-au efectuat lucrările.

Se va întrerupe
alimentarea cu apă potabilă în următoarele cartiere:
- Cartierul Nicolae Romanescu;
- Cartierul 1 Mai, zona cuprinsă între Strada Tabaci, Strada Râului, până la intersecţia cu Strada Nicolae Romanescu şi Strada Unirii (inclusiv străzile şi aleile adiacente), până la intersecţia cu Strada Tabaci;
- Strada Râului şi aleile adiacente, tronsonul de la intersecţia cu Strada Tabaci până la intersecţia cu Strada Nicolae Romanescu;
- Cartierul Popoveni;
- Strada Doctor Marcovici şi aleile adiacente;
- Strada Nouă;
- Calea Dunării.


Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.


Sursa Craiova Forum!

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!