Regulile P_lii

/!\ ACEST MATERIAL POATE FI OFENSATOR PENTRU UNELE PERSOANE! /!\
Daca nu va place titlul NU CONTINUATI SA CITITI! 
Acest material este un Pamflet si trebuie tratat ca atare!!!! 

Regulile p_lii (material primit pe e-mail de pe o lista de discutii) A se citi .. NU SUNT EU AUTORUL .. daaar, SUBSCRIU!!! ^-^


1.Ai o singura p_la. Respect-o si te va respecta si ea pe tine.
P_la este cel mai bun prieten al omului la bine si la rau dar, la fel ca si un prieten, daca nu o respecti, daca nu cultivi relatia dintre tine si p_la ta, daca nu ii arati ca-ti pasa, te va lasa la nevoie. Se va lasa la nevoie. si va fi vina ta, nu vina ei. O p_la respectata nu se lasa.


2. Marimea p_lii nu conteaza. Atata timp cat gagica e beata.
Cu cat e mai mica cu atat trebuie sa fie mai beata, ca a doua zi sa nu mai tina minte clar, si sa-i spui tu ca e mare.


3. Nu scoate p_la din pantaloni decat daca ai de gand sa o folosesti.
La fel cum samuraii nu scoteau sabia din teaca decat atunci cand aveau de gand sa taie ceva, la fel trebuie sa te comporti cu p_la ta. E o chestie de onoare. Daca ai scos-o, trebuie sa faci ceva cu ea. Orice. Nu o scoti doar asa, la aer.


4. P_la este singurul lucru din univers care nu se va intoarce niciodata impotriva ta.
Asta daca nu esti tipul ala dubios, din filmuletu’ ala, care se f_te singur in c_r. in rest, p_la nu te va trada niciodata. Nu te va minti. P_la ta iti vrea binele in orice cirumstanta.


5. Nu iti baga p_la in locuri unde nu ti-ai bagat degetul intai.
P_la este un organ fragil. Are nevoie de un cercetas. Cum regii vechi aveau oameni care sa le guste mancarea inainte, sa nu fie otravita, asa ai tu degetele. tine minte. Ai 10 degete, daca patesti ceva la unul, mai ramai cu 9, in schimb ai o singura p_la!


6. Denumeste-ti p_la vitejeste.
Sa-i spui doar Gigi, Gogu sau Vasile nu e de ajuns. Trebuie sa ii dai un nume care sa inspire frica. Sa se cutremure dusmanii cand incepi sa vorbesti de p_la ta. incearca Excalibur, Scarface, Orlok Stapanul Fiarelor, Mefistocle, Inoxidabilatorul, Osama Bin Laden sau Visurat.


7. Nu da p_la din mana pe p_la de pe gard.
Habar n-am ce am vrut sa zic aici.


8. Salut-o in fiecare dimineata.
P_la ta te iubeste. Mereu se scoala inaintea ta. E jucausa si vesela. Parca-ti spune, in fiecare zi: “salut, ce facem azi ? eu sunt gata!”. Gandeste-te ca femeile nu au un prieten de nadejde care sa le binedispuna in fiecare dimineata. Fii recunoscator ca tu ai.


9. Daca te intreba cineva, sa spui ca ai p_la foarte mica.
Indiferent de marime. Suna stupid la inceput, dar gandeste-te. Daca spui ca o ai mare, celalalt se va gandi ca minti. Daca spui ca e mica, se va gandi “ce interes are asta de spune ca are p_la mica… doar daca… de fapt e foarte mare si se joaca cu mintea mea!”


10. Niciodata sa nu te pisi impotriva vantului decat daca ai un dusman pitit in spatele tau.
E o regula de bun simt. Mai mult de respect pentru pantalonii tai, nu pentru p_la.


11. Nu ai voie sa atingi o alta p_la decat a ta.
Este cea mai importanta regula. De-aia am lasat-o ultima. Nici daca e p_la unui prieten si el nu are maini si trebuie sa i-o scoti sa nu se pise pe el. Nici daca e un terorist mort cu o bomba nucleara pe p_la. Nu o atingi. Astepti sa vina o femeie si-i spui cum sa o dezamorseze ca femeile habar n-au cum sa dezamorseze o bomba. E un fapt demonstrat stiintific ca daca atingi p_la unui alt tip ti se usuca a ta.

One Response so far.

  1. La o firmă se prezintă doi canibali pentru angajare. Prima dată n-au vrut să-i angajeze dar, într-un final sunt angajaţi cu condiţia să nu mănânce oameni. La început, totul merge bine, însă după câteva luni se observă că a dispărut o frumoasă secretară. Se fac cercetări şi îi iau la întrebări pe canibali. Aceştia nu vor să recunoască, dar după un timp unul dintre ei recunoaşte că a mâncat secretara. Normal, este dat afară.
    Al doilea canibal îl conduce până la poartă şi îi zice:
    - Ce te-a apucat să mănânci secretara? Eu de câteva săptămâni mănânc ingineri şi nimeni nu le-a simţit lipsa. :)))

    Response from Anonim

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!