Secretul tineretii ... LA BARBATI!

Fetelor ... vorba aceea .. se pare ca TOT la voi se ajunge atunci gand vorbim despre secretul longevitatii barbatilor de langa voi!
Ce trebuie voi sa faceti??? Nimic mai mult deact sa va lasati sanii sa zburde liber (fara sutiene, corsete si alte nebunii de genu' ) atunci cand partenerul vostru se UITA (holbeaza) la frumosii vostrii si anume Inaintasi!!!





O sa ziceti ca am INNEBUNIT! Dar .. nu eu sunt cel care a descoperit secretul longevitatii ci niste cercetatori germani!


Astfel studiu realizat de cercetatorii germani a fost publicat in revista de specialitate „The New England Journal of Medicine” si arata ca holbatul la sanii doamnelor imbunatateste starea de sanatate a barbatilor.
Se pare ca excitatia provocata de privitul la niste sani frumosi stimuleaza inima si implicit circulatia sangelui. Mai mult, 10 minute de holbat la sanii unei femei echivaleaza cu 30 de minute de aerobic.



"Fara indoiala ca holbatul la niste sani ii face pe barbati mai sanatosi. Excitatia sexuala face ca inima sa pompeze sangele mai repede si ajuta la imbunatatirea circulatiei. Daca acest lucru se intamplă zilnic, riscul unui atac de cord se reduce la jumatate", a declarat doctorul Karen Weatherby, cel care a coordonat studiul.
Studiul s-a desfasurat pe o perioada de cinci ani si a implicat monitorizarea a 200 de barbati.





Asa ca .. fetele care tin la mine .. SHOW ME YOUR BOOBS :D :)) (10 minute in fiecare zi da?) 

One Response so far.

  1. :)))
    @-)

    Response from @-)

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!