Poveste...

Fiecare dintre noi are o poveste de spus! Fie ca este ea vorbita, scrisa sau pur si simplu ... ARATATA! Este de ajuns sa Observi un om si sa ii "asculti" povestea! Te uiti la mersul lui, la privire, mimica si alte trasaturi care-si shimba infatisarea de-a lungul timpului! Timp care nu sta niciodata pe loc, ceasul care ticaie non stop, acel ceas care ne face sa fim ceea ce santem, sa avem o poveste! 




Azi stateam si ma plictiseam ingrozitor, asa ca am facut un "scout" pe mess sa vad ce are lumea la status-uri, ce "quote-uri" sau ce link-uri ... TOATE spun o poveste, Unul e trist, Altul e vese, unul e plictisit ca mine! Toti avem un ceas intern care ne spune cand e timpul sa facem ANUME lucru! Ca sa-i zicem asa o organizare a timpului dar la nivel de subconstient!


Mereu avem impresia ca NU avem timp sa facem lucrurile pe care ni le dorim (de exemplu acum as vrea sa am mai mult timp sa ma imbrac pentru ca trebuie sa ies in oras) dar timpul, dupa cum stim, este relativ!
Sa nu ma apuc acum sa vorbesc despre TIMPURILE pe care le traim ca vorba aceeaa .. nu mai ies nicaieri in oras si mai mult sange rau imi fac! Asa ca .. va las in asta seara, nu inainte ca sa va intreb cum va organizati voi timpul?!

2 Responses so far.

  1. Io-mi organizez timpul... cu mare greutate!!
    :-<

  2. te astept si la concursul asta: http://iulia-diana-mihai.blogspot.com/2011/05/concurs-pentru-bloggerii-pasionati-de.html

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!