Inception

Nu stiu cati dintre voi ati vazut INCEPTION .. filmul cu Leonardo Di Caprio ( cred .. :) )) in care se visa in continuu .. vis in vis in vis .. si asa mai departe...!
Azi noapte am murit de cel putin 3 ori, se facea ca eram undeva la o terasa, apoi BRUSC si dintr-o data eram pe bancheta din spate a masinii mele, desi nu bausem nimic .. URLAM la un prieten de-al meu care era SOFER,  sa o lase mai usor ca ne omoara pe toti ( eram vre-o 4 insi in masina ) ... nici nu am apucat sa zic bine treaba asta ca ... face el o manevra, o socoteala ca SARE cu masina MEA.. intr-un gard! Masina ricoseaza intr-un stalp, il rupe si ajunge din nou pe carosabil, aici un taxi intra in PLIN in masina, (pe partea mea de masina.. stanga spate) ma trezesc undeva INTINS pe jos, vad masina facuta ... FRANJURI, sunt plin de sange, ma sterg de praf, incep sa urlu .. BAAAAAAAAAA ti-am zis ba ca ne omori...? Uite si tu ce-ai facut din masina mea!!! ( si incep cu stilul TIPIC oltenesc) sa-i aplic o corectie verbala in care l-am injurat cu toti sfintii si nu m-am repetat nici un cuvant timp de cateva minute bune!!! 
Brusc mi se face rau! Simt ca ceva nu este bine... (accidentul se intampla undeva in zona ciuperca, pe strada care coboara de la biserica Madona Dudu catre ciuperca intr-o curba dreapta) ... era noapte tarziu, nu mai era nici o masina, prin zona, incerc sa sun la salvare si ... ma prabusesc intr-o balta de sange, cu gandul la parintii mei care au muncit pentru acea masina...! Mi se innegureaza privirea .. plang... si ...


Ma trezesc din nou JOS, Langa masina, in acelasi loc, in aceeasi ipostaza cu prima TREZIRE...! (citeste putin mai sus) ... scena se repeta pana in momentul in care incep sa-l injur pe prietenul meu(aici nu-l mai injur)! De data asta nu-l mai injur, incep sa ma asigur ca e toata lumea ok, il vad pe prietenul meu la fel de terfelit ca si mine, (nu stiu cine-s celelalte doua persoane) sun la 112 sa anunt accidentul, imi raspunde o duduie si ma intreaba daca-s victime, ii spun ca momentan nu-s dar starea tuturor pasagerilor este critica, inclusiv eu ma simt slabit! Ma indrept undeva .. nu stiu unde, cu pasi GREI si respiratie din ce in ce mai plapada, undeva in departare se aude o Ambulanta, dar nu mai am putere sa razbat in aceasta lume si ... MOR! 


Ma trezesc DIN NOU, in acelasi loc, langa masina, vad masina facuta praf, incerc sa ma ridic, imi este foarte greu! De acolo de jos, il sun pe tatal meu, ii spun ca am facut masina praf, ma intreaba daca-s bine, si UNDE sunt, ii spun unde sunt si nu mai reusesc sa spun decat ... imi pare rau, va iubesc! si ... Iarasi mor!


Si din nou ma trezesc! Jos, langa masina, plin de sange, ametit... de data asta imi este bine, desi stiu ca nu mai am mult de stat pe pamantul asta... ma ridic, ma uit la masina, ma uit la ceilalti pasageri din masina, sunt OK.. si incerc sa sun la 112 .. nu raspunde nimeni, imi dau seama ca sunt relativ aproape de spital ( zona ciuperca ) si plec pe jos, cu un mers ca de om beat, imi dau seama ca ceva s-a intamplat in momentul in care tusesc o mare balta de sange! Intre timp am sunat la tata, imi raspunde, ii povestesc ca a facut masina praf si imi spune sa raman unde sunt ca ajunge imediat, ii zic ca merg pe jos catre spital, ma gaseste undeva pe drum sau la spital daca intarzie... In mersul meu catre ciuperca .. imi trec toate imaginile frumoase din viata mea prin cap! Toate fostele iubiri, toate clipele petrecute cu prietenii si nu in ultimul rand cu familia, ma apropii de ciuperca, fantana arteziana mi se pare ca este in functiune, dar deja se face dimineata si am impresia ca ACUM este mult mai luminoasa, o bucurie imensa imi umple INIMA! In mintea si capul meu se zbat 1000 de idei.. imi spun .. Doamne Gata?!? Am terminat treaba pe acest pamant? Lumina aceea devine si mai calda, talpile imi ating din ce in ce mai putin pamantul, undeva in stanga mea vad un taxi, din el alearga tatal meu catre mine... ma vad si pe mine, sunt undeva JOS la intrarea in sensul giratoriu, sunt cu telefonul in mana! ... imi dau seama ca MOR.. Inca o data... Deja incep sa ma enervez... in visul meu, ma trag de par si zic .. IMI BAG PwLA in el de vis .. daca ma trezesc IAR langa masina ... si iar si iar .. innebunesc! Imi spun Trezestete ba ca ai treaba!!! si MA TREZESC! 
Incepe o noua zi, imi dau seama ca visez, deschid calculatorul si SCRIU ca altfel sigur uit! 

5 Responses so far.

  1. =)) ce tare ,bravo tie barosane

    Response from Subtzi
  2. te-ai uitat la prea multe filme :))

    Response from Anca Eliza
  3. Ba tu ejti nebun...era sa fac infart si sa mor...fitz`ar ciuperca draku....ca acu se cheama "fara ciuperca" cartierul meu :) Cand te prind sa vezi ce ....figura iti fac!

    Response from ionu
  4. foarte tare :D

    Response from Nico
  5. Ca parca tu nu stii vorba aia ca "masina si fomeia nu se imprumuta"... >:) cin'te-a pus sa dai masina altuia s-o conduca? Ha?! :P


    Vorba aia.. lasa ca tz-a murit moartea (de ciuda.. ) :)))

    Sa fii sanatos!
    :*

    Response from Anonimu nesemnat

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!