Colectie de...

Acum câteva zile, mă gândeam că aş putea începe să-mi fac o COLECŢIE, daaar o colecţie de ce?

Când eram mai mic, am colecţionat timbre poştale, ţin minte că aveam ABONAMENT la poşta română ca să primesc în fiecare săptămână plicul cu TIMBRE unice, ce aveam dubluri făceam schimburi cu alţi colegi care aveau aceeasi pasiune.
Cu sigurantă, cei care au în jur de 30 de ani (i am OLD i know), au colecţionat, cel puţin pentru o perioadă, abțibilduri cu maşini de la gumele de mestecat Turbo (ce vremuuuri).


Apoi am mai crescut şi am început să coleţionez brickete (dap am avut colecţie de brichete), până m-am apucat să le şi folosesc (prost obicei am avut). Deci s-a cam pierdut din colecţia mea. (aveam vre-o 60 de brickete, unele colorate, unele în formă de maşinuţă, altele în formă de pistol eh ... s-au dus).

Alte cunoştinţe aveau pasiuni, pentru mine, mai ciudate precum colecţionarea de şerveţele de hârtie, nu ştiu dacă mai colecţionează acum aşa ceva, când piaţa e PLINĂ de mii şi mii de modele de şerveţele de hârtie.

Sau altcineva, pe vremuri când, chiar nu aveai de UNDE să faci rost de maşinuţe în miniatură, avea o colecţie de peste 200 de modele UNICE, dădea o grămadă de bani pe astfel de modele.

Iar unele doamne, (deşi cred ca nu există femeie care nu şi-ar dori) posedă o ADEVĂRATĂ Colecţie de PANTOFI! Cu toc, fară toc, balerini, mocasini şi alte şi alte modele.

Unele doamne mai cu dare de mână, preferă să colecţioneze următoarele jucării:



Deci? Eu ce mă apuc să colecţionez? (am vre-o 10 cutii de chibrituri de prin diverse cluburi sau restaurante, dar mi-e frică să mă apuc de astfel de colecţii PERICULOASE :) )

TU? Colecţionezi ceva? 

2 Responses so far.

  1. http://infoinsider.ro/2012/10/24/oslo-smaflaskemuseet-adica-muzeul-celor-53-000-de-sticlute-in-miniatura/

    Response from Anonim
  2. Si cum >:) parcheaza tanti aia atatea majinutze in garajelu ala asa de mic???

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!