Fotografia...

Zilele trecute am primit o "leapsa" ca sa zic asa... in care ma intreba cineva, ce cred eu despre fotografie, despre arta fotografica si nu numai!
Osa incep articolul asta cu speranta ca unii dintre voi STITI  ca-s un PASIONAT al Fotografiei!!! (am un blog special ptr asta .. din pacate nu am destul timp sa-i acord SI LUI acelasi tip pe care il acord CAPREI )


Astfel am sa raspund la intrebarea : "CE INSEAMNA PENTRU MINE FOTOGRAFIA" prin urmatoarele randuri:


Fotografia, reprezinta pentru mine visul unei nopti de primavara, cand luna se joaca pe cer, ascunzadu-se pe dupa nori, cand esti alaturi de prieteni undeva departe de galagia orasului, undeva unde poti fii DOAR tu si LUNA (bine de data asta erau si 3 prieteni de-ai mei) iar aparatul de fotografiat a reusit sa imortalizeze acele clipe:


Fotografia, pentru mine, reprezinta focul ce-mi arde in suflet atunci cand, chiar daca nu am o camera profesionala, imi duc CAMERA la plimbare si fac cateva poze.. asa de dorul camerei, de dorul de a face fotografii! 

Fotografia pentru mine, inseamna posibilitatea de a "prinde" pe "pelicula" (mai nou pe pelicula digitala) Trecutul, Prezentul, Viitorul si ETERNITATEA in aceeasi imagine:

FOTOGRAFIA pentru mine inseamna sa port camera foto MEREU CU MINE, sa am grija mereu sa am acumulatorii incarcati, sa Fotografiez ceea ce-mi sare in ochi, sa prind momentul, sa fiu EU!

Cu această postare particip la concursul de postări pe teme foto organizat de Fotograf Nunta Bucuresti şi Omlette du Fromage

P.S. Mentionez ca TOATE aceste fotografii .. sunt facute de mine si "SĂPUNIERA" mea .. asa cum mi-a zis unul din "MARII PROFESIONISTI" in ale fotografiei din zona olteniei, el fiind posesorul unei camer PROFESIONALE ... care face singura .. TOT :| 


2 Responses so far.

  1. Vrea si je sa comentezeeeee:(((((

    Response from Anonim
  2. Dragute ...avand in vedere ce aparat ai folosit:)

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!