Ma insor!?

Ba fratilor, de la un timp de vreme mi s-a pus asa un dor de insuratoare de nu e adevarat! 
Bine... eu vreau de pe la 19 ani sa ma insor dar, situatia a facut sa nu o gasesc inca pe Cosanzeana, nu ca as fi eu vre-un Fat Frumos da' asa se zice.

Pai daca tot mi-a venit mie asa ... sa o pun de o Cositorie, pardon ... sa ma neNorocesc, am dat iama prin internet sa vad si eu cum isi mai serbeaza lumea "cea mai importanta zi din viata".

Pai daca ar fi dupa capul meu as vrea sa fie la Munte ... si la Mare .. in acelasi timp! 
Sa fie vara si caldura afara! Dar daca nu este munte si nici mare, macar piscina sa fie!

Nunta mea ar fi un mare mare chef! 
In primul si in primul rand va trebui sa am o locatie destul de incapatoare pentru toate rubedeniile si prietenii mei. Adica peste 500 de invitati! (zic, nu dau cu piatra).
Apoi nu tin eu neaparat sa am la nunta lautari, dar daca ar fi dupa mintea mea, as avea o formatie si bineinteles o echipa de DJ! 

Am fost la ceva nunti cu DJ si am fost placut surprins de atmosfera creata. Ba chiar eu am fost dj-ul la unele dintre nunti! (nu foarte multe la numar dar destule cat sa-mi fac o idee despre ce inseamna nunta cu DJ) 


Apoi, mi-ar placea ca nunta mea sa fie o nunta TEMATICA! Am vazut ca se poarta treaba asta. Ca tema principala ar fi perioada interbelica! Unde tinuta obligatorie sa fie costum gen AlCapone iar damele sa fie imbracate in tinute din acea epoca! 

Cred ca ar fi de senzatie! Si mai de senzatie ar fi dansul mirilor cand va fi o coregrafie de dans ce va da pe spate (la propriu si la figurat) .. cam toata audienta! 

Unii dintre voi stiti ca am o pasiune pentru dans! Asa ca la nunta mea voi dansa de o sa imi sara pingelele la opincile de AlCapone! 

Se va sta la masa doar pentru un pahar de apa tare! Iar din cand in cand se va face alimentarea cu munitie pentru sustinerea fortelor dansante! 
Mancarea, aranjamentele florale, tinutele, toate vor aduce aminte de petrecerile mondene din perioada anilor '30. 

Acesta ar fi laitmotiv-ul serii: 


Se va dansa pe mese, sub mese, in apa, pe apa... si noaptea va tine trei zile ca in vremurile de altadata ;) 

Pana atunci, nu imi ramane decat sa "O" gasesc pe EA. (Se ofera cineva?) ^^ 


Acest articol a fost scris pentru competitia blogosferica Spring SuperBlog 2014
Sursa imagini: google

3 Responses so far.

  1. bai da nimeni nu ma vrea o nunta atipica?? nush .. facuta la un cort pe o pajiste, pe un varf de munte, ceva deosebit? toate nunti le in saloane.. acelasi tip de muzica(cu dj sau fara), aceleasi obiceiuri, nush.. nimci atipic! Desi arata fain salonul... cred ca as prefera altceva. As vrea (daca vreodata voi avea parte de nunta mea), sa fie ceva diferit. Sa fie tinuta minte. Eu din n nuti la care am fost imi amintesc cu drag doar de una. Care a fost complet atipica.

    Response from Anonim
  2. foarte tare numai ca trei sferturi din invitati nu o sa inteleaga tema. Apropo de muzica http://m.youtube.com/watch?v=_913vZhBXT4 si sa ai si o solista http://m.youtube.com/watch?v=tbzyQ6wjgdY

    Response from Petre
  3. interesant vrei să ți se îmbrace invitații la nuntă :))

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!