Dupa mare...

Hmm... viata e foarte ciudata cu noi, ne ofera imagini din ceea ce am putea fi, ceea ce am vrea sa fim si... nu in ultimul rand ce SUNTEM!
Imi dau seama ca sunt mult mai slab decat unii .. dar in acelasi timp foarte puternic fata de altii!
Ne agatam de sentimente, de trairi si de imagini pe care CREDEM ca ni le dorim, le avem pentru cateva momente, sau pentru mai multe .. de multe ori nici nu ne dam seama de ele.. de alte ori nu vrem sa ne dam seama de ele!
Am trait momente frumoase pana acum in viata mea, probabil o sa traiesc si mai multe, poate voi avea ocazia sa traisesc mult si sa ma bucur de fiecare moment al vietii mele!

Sper ca persoanele care au stat pana acum alaturi de mine intr-un moment al vietii mele( fie el fericit fie trist) .. sper ca acele persoane sa gaseasca fericirea iar daca nu o gasesc sa o caute for ever end ever! Nu-s fericit .. si nici trist ... sau poate-s mai fericit decat am fost vre-o data in viata .. sau cel mai trist om de pe pamant in acest moment! 


Ma simt ca si cand am pierdut ceva .. dar in acelasi timp am castigat .. ( nu stiu ce am pierdut si nu stiu ce am castigat .. stiu ca intr-un fel sau altul in MOMENTUL asta .. imi este BINE! ) 


Vara a trecut peste mine frumos .. mi-as fi dorit ca unele lucruri sa nu se intample .. ca altele sa se intample cu alte persoane .. ca eu sa fiu altfel dar acelasi! Complicat ... sunt complicat!?


Unii suntem ca niste fire de nisip prin viata .. aruncati de vant de colo colo, altii sunt adevarati masivi , neclintiti in fata problemelor zilnice de genul somajului, faptului ca nu au sa puna ceva pe masa maine, altii sunt ca niste gheţari masivi .. ce se topesc o data cu trecerea timpului peste ei!


Nu stiu cum sunt eu in acest moment .. probabil sunt ca o piatra de mare... care este spalata de multe sentimente, pe langa care trec milioane de fire de nisip, care poate candva va ajunge sa intalneasca un munte si de ce nu un ghetar .. in perindarile ei purtate de valurile marii! 




Acum sunt obosit.. si ma gandesc cu placere la clipele petrecute cu OAMENII din viata mea! 
IMI doresc candva sa zbor alaturi de ingeri , sa pot spune de acolo de sus ca am GRIJA de cineva! 
Aici pe pamant am obosit sa am grija de "copii lumii" ! 



Nu te speria cititorule .. nu am de gand sa-mi iau viata .. nu este a mea sa fiu in masura sa mi-o iau! Si apoi ... mai am de colindat Mari .. si zari .. si tari ... pana cand voi apune pe fundul oceanului vietii TREBUIE sa zbor in inaltul cerului alaturi de nori si de soare! 




2 Responses so far.

  1. Era un slogan odata : " Viitorul suna bine ! " asa ca...nu fii trist! Maine va fi mai bine!

    Response from onutza
  2. Iti multumesc, Dan, ca ai avut grija de un "copil al lumii" cand avea cel mai mult nevoie si ca ai atenuat durerea si ai facut caderea mai putin dureroasa.
    Si app melodia "Alaturi de ingeri" sucks (u know why) ... nu o sa o mai ascult prea curand :)))

    te pup si fi optimist.. stii tu cum e aia "E nevoie de ploaie ca sa iese curcubeul!"

    Response from Teutza

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!