STOP!

Traim intr-o lume a vitezei, ne intrebam zilinic... CE VITEZA am la net? Ce Viteza prinde masina ta? Care este cea mai rapida "relatie" a ta...? Am si eu o intrebare...? CINE NE GRABESTE SI UNDE?!?
Mai devreme sau mai tarziu TOTI ajungem Acolo! Eu am murit ... de mai multe ori, si inca traiesc! 
Si am de gand sa incep sa traiesc bine! (ca sa il parafrazez pe al nostru carmaci ). Nu nu am sa calc pe nimeni in picioare in drumul meu spre mai bine, ma voi folosii de TOATE cele pe care le am EU ca sa ajung CEEA ce-mi doresc! 
Nu o voi face in VITEZA! Nu sunt adeptul... dar o voi face bine si foarte serios! Nu avem timp sa NE OPRIM si sa spunem... STOOOOOP! AJUNGE! 



Vreau sa privesc spre luna si sa imi fac planuri noi, planuri ce vor prinde curand contur, vor deveni palpabile, le vei simtii gustul si vei veni alaturi de mine in planurile mele! 
Iti pregatesc .. TIE cititorule de capra mea CEVA! Ceva grandios! Dar, pana atunci .. IA O PAUZA DE LA VIATA de zi cu zi si TRAIESTE! 


Mergi undeva departe de oras, mergi la tara (daca ai)  daca nu iesi undeva... pe camp, RESPIRA, Simte, Asculta... SIMTE VIATA cum iti curge prin vene, doreste-ti sa fii ALTUL(alta) fii mai BUN(a) pentru ... TINE! 

2 Responses so far.

  1. Viteza mea.. in momentu asta.. pe netu MEU.. din noua mea tzara.. pe sticku meu CEL NOU de net.. (pana ajunge firu') .. conform vitezamea.ro..
    este: ....
    ....
    .....

    CONEXIUNEA TA 1924 kbps

    !!!
    Iupiiii...


    Daca nu merge... ce frumos atarna!!
    :)

    Response from Lucelu'
  2. Aaaa.. am uitat sa spun!
    Io traiesc!!!
    Nu mult.. ca nu am timp! Sunt la munca.. da can nu sunt.. ma uit pe geam si vad ditamai locu cu verdeatza in fata.. geamului!

    :)

    Te pup!
    :*

    Response from tot Lucelu'

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!