Frig!

Sa mergi pe strada, sa bata zapada, sa ai in gand, urme ce frang!

E trist! In capitala unei tari europene... la ora 4 si trecute de miezul noptii, sa vezi masini ale Serviciului de ...Deszapezire ce STAU! Motoare pornite, suflete inghetate, baieti ce se "dau pe zapada" cu bolizi de zeci de mii de euro... iar "comunitarii"... sau cei ce sunt platiti de TINE cititor de blog capros... nu fac nimic, ba chiar DORM in masinile inzapezite cu motorul pornit... nu carecumva sa le fie frig la ciolane...

Sa nu iti vina sa iti bagi ceva in el de ... king kong?

Oare sa ma bucur sau sa plang? Sa ma bucur ca EU nu mai fac parte "activa" al acestui pseudo sistem? Sau sa plang caci Tot ceea ce are valoare pentru mine... se scufunda in mocirla si mizerie comunitara?



Filozofez... visez ca lucrurile sa MEARGA la nivel "european" ... un nivel impus si ... indus de anumite "puteri".

Te las pe tine, cel de "acasa", sa ma lamuresti ..  DE CE?

DE CE ... accepti? De ce ... induri? DE CE?

3 Responses so far.

  1. Speranta moare ultima. Inca mai avem un gram de speranta ca se mai poate face ceva. Vedem in online tineri care au initiativa civica. Jumatate din Parlament incepe sa ajunga acolo unde ii e locul (la Jilava), semn ca DNA-ul isi face datoria. Tara asta inca mai are frumusetile ei. Pacat ca e locuita, ar spune altii. N-avem doua vieti si unii dintre noi vor sa traiasca aproape de cei dragi, sa-i viziteze cat mai des, nu doar de Craciun si Paste. Asa ca ne ramane doar sa luptam cu sistemul, sa incercam sa gasim solutii cat mai bune, sa avem grija de educatia celor tineri astfel incat sa nu se transforme in cocalarii care se dau cu masini SH inmatriculate in BG.

  2. Mah, dupa ce ca ai venit cu zapada, mai ai si pretentii. Vreme de iesit cu capra si cantat la urechea celor care dorm cu motorul pornit. Spor!

  3. Ia de-aici o dedicatie https://www.youtube.com/watch?v=yf4UuN0MP6A

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!