Uite branza, Nu e Branza!

Apoi mai tataaa, fusei plecat cu pluta in ultimele zile, uitai si cum ma cheama, si cum ma striga, parca as fi fost de mamaliga.
Mmmm mamaliga zici? Pai langa mamaliga sta bine o Branza. Nu?

Si aci nu vorbim de ORICE branza si ce CEA mai Branza dintre branze!
Acu´, poate nu aflasi, da iti spui acu´: eu sunt cel mai MARE FAN BRANZA. Desi sunt expat si, de ceva vreme n-am mai pus gura pe branza buna de acasa, simt cum vena pulseaza de fiecare data cand aud de Branza de la Delaco.

Chiar daca sunt departe de casa, si nu gasesc in magazine produsele mele branzoase, sunt un dependent de branza!

Da! Si tu o sa devii dependent de branza atunci cand vei gusta oricare dintre produsele Delaco!

Da stiu, la cat de mult vorbesc despre branza si cat de mult imi place branza in general, as putea fi cel mai bun promoter pentru branza. Sau daca stau bine sa ma gandesc, cred ca as aduce paguba in stocul de branza. As da iama in branza (statului) pentru clienti, mai rau ca Soricelul Jerry din Tom si Jerry.

Cred ca as face orice pentru ca potentialii clienti sa NU puna mana pe pretioasa mea branza, cel putin nu pe cea pe care o am eu de oferit ca produs PROMO.

Hmmm ... sa ma gandesc cum as face sa nu ajunga branza decat la cei mai adevarati fani branza.
As juca poker pe branza, daca pierd .. iau branza, daca castig, tot iau branza :D , oricum ar fi voi avea o mana buna, nu de alta dar eu fac cartile nu? Muahahaha!

Sau as incerca sa fiu magician, Uite Branza ... HAP ... nu e branza! (ba este, la mine in stomac :D) Din nou, tot eu sunt in avantaj, doar stiu sa fac magie cand sunt in preajma branzei.

Sau ... hmmm ... as gasi un colaborator la fel de Fan Branza ca si mine, si atunci cand se apropie cineva de branza mea cea pretioasa, el ar veni in apropierea standului meu si... ar sufla nasul zgomotos, sau s-ar preface ca sufla nasul, astfel incat doritorii de branza mea sa-si puna pofta in cui! (Bineinteles ca am face prada jumi-juma)

Mda, ce sa spun eu, mare branza nu cred ca ar face Delaco cu mine, la cat de gurmand sunt si nastrusnic in idei! Poate nu as fi eu cel mai bun promoter pentru produsele branzoase, daaar cu siguranta as fi haios si lumea ar tine minte atat produsele cat si promoterul haios si nastrusnic.


Acest Articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

2 Responses so far.

  1. Baga mare ca branza se da la Gala!

  2. Multumim pentru articol. Mult succes!

Lasa aici comentariul tau!
Multumesc!